Cladire birouri constructie 2007

Bucureşti, zona P-ţa Victoriei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.708.375 RON
854.445 USD
750.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Clasa birouri:C
  • Regim înălţime:P+2E+M
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2007

Specificaţii

*Proprietate listata pe imobiliarePRO.ro

Piata Victoriei - Titulescu vanzare cladire de birouri tip vila constructie 2007, structurata pe S+P+2+M, cu 1 spatiu de birouri pe nivel de 115 mp utili iar la mansarda un apartament de protocol; la subsol 2 locuri de parcare, spatiu pentru servere, spatiu tehnic, etc. Etajele 1 si 2 cu cate 4 balcoane fiecare, 2 bai si bucatarie. Spatiu amenajat pentru gratar si fantana in curtea din spate.
Locatie de exceptie situata la doar 3 minute fata de statia de metrou Basarab.

Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Despre HIRSH:
Companie imobiliară internațională fondată în anul 2003 în Israel, prezentă astăzi in 3 țări, pe 2 continente. Agențiile imobiliare aflate sub brandul HIRSH au la bază Codul Etic Profesional Hirsh emis și adoptat global în anul 2003. Datorită acestuia, agenții HIRSH oferă servicii de imobiliare de excepție atât proprietarilor cât și cumpărătorilor.

Deși brandul a fost conceput inițial pentru Europa Centrală și de Est, Hirsh International operează acum la nivel global, fiind pregătită complet pentru a furniza aceleași servicii imobiliare exemplare oriunde în lume.

În România, HIRSH oferă servicii de intermediere și servicii imobiliare în regim exclusiv, chiar și pe segmentul de lux. Proprietățile de lux sunt publicate în portalul Hirsh International, în secțiunea aferentă țării noastre. În vederea vânzării acestui tip de proprietați, dar și a caselor istorice, a conacelor și a moșiilor colaborăm cu colegii HIRSH din afara țării, aceștia contribuind de multe ori la finalizarea cu succes a vânzărilor.

Oferim franciza imobiliară HIRSH în România, atât în București cât și în orașele mari din țară.

Contact: Remus Marinate 0728.407.407

Localizare şi împrejurimi