Scarlatescu 8

Bucuresti, Sector 1, zona Victoriei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


5.495.390 RON
1.285.592 USD
1.150.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Denumire imobil:Scarlatescu 8
  • Regim înălţime:1S+P+2E+M
  • Stare imobil:modernizat (2019)
  • Nr. locuri parcare:8
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2019

Specificaţii

Cladirea Scarlatescu 8 este amplasata in zona ultracentrala a Bucurestiului, in principala zona de birouri din centrul capitalei, dezvoltata in jurul Pieței Victoria.

Cladirea este situata pe Strada Scarlatescu, vis-à-vis de sediul ANEVAR, intre Soseaua Nicolae Titulescu (la doar 40 metri) si Bulevardul Banu Manta (300 metri), respectiv la 700 de metri de statia de metrou Piata Victoriei. Amplasarea in aceasta zona ii confera beneficiile distantei mici fata de Gara de Nord (700 de metri) si de Parcul Kiseleff.

Amplasamentul beneficiază de o accesibilitate buna, cu acces rapid la bulevardele din zona si la toate mijloacele de transport in comun de la Piata Victoriei, aflate la 3-7 minute de mers pe jos de la cladire (2 linii de metrou, autobuze, troleibuze, tramvaie). Strada Scarlatescu are sens unic de circulatie, din directia Bulevardul Banu Manta catre Bulevardul N. Titulescu.

Scarlatescu 8 este o cladire de birouri desfasurata pe subsol, parter, etaj 1-2 si mansarda, avand o suprafata utila de 437 m2 (97 m2 / etaj). Cladirea beneficiaza de un numar de 8 locuri de parcare exterioare.

Constructia cladirii a fost finalizata in 2019, urmand ca finisajele interioare sa fie personalizate in functie de cerintele chiriasului. Cladirea va fi functionala in termen de 2-3 luni de la semnarea contractului de inchiriere.

Cladirea este disponibila atat la inchiriere (integral / pe etaje), cat si la vanzare.

Localizare şi împrejurimi