Spatii de birouri pret 1000 euro/mp, parter, in ACI Residence

Cluj-Napoca, zona Calea Turzii - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


4.783 RON
1.080 USD
1.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Denumire imobil:ACI Residence
  • Regim înălţime:D+P+7E
  • Stare imobil:modernizat (2018)
  • Stadiu construcţie:in constructie
  • An construcţie:2018

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

ACI RESIDENCE

SC ACI CLUJ SA este dezvoltatorul Ansamblului residential ACI RESIDENCE, o companie cu peste 65 de ani de experienta in antreprenoriat general de constructii, care executa lucrari la cheie atat in Romania cat si in strainatate. Cateva lucrari din portofoliul firmei: Cluj Arena, Salina Turda, The Office, Sediul BRD, FSEGA, etc.
Este cunoscut faptul ca SC ACI CLUJ S.A. este cea mai mare firma de anteprenoriat general in domeniul constructiilor din judetul Cluj, dar ne dorim și mai mult de atat: ne orientam direct si catre nevoile cumparatorilor finali, persoane fizice, care isi doresc un imobil pe care sa il poata numi „acasă”.
Conceptul apartamentelor se invarte in jurul elegantei, confortului si luminozitatii - reteta perfecta pentru o ambianta relaxanta si sofisticata in acelasi timp, ceea ce face din ACI Residence alegerea perfecta pentru lifestyle-ul tau.
ACI RESIDENCE este un anasamblu rezidential situat la intrarea din partea sudica a orasului Cluj-Napoca pe Calea Turzii, nr.188, la 1.5 km de Facultatea de Arhitectura, 2.5 km de Facultatea de Drept, 3 Km de Facultatea de Medicina si 3,3 Km de P-ta Unirii.
Ansamblul pune la dispozitia clientilor 159 de apartamente de 1 si 2 camere, iar la parter 12 spatii de birouri, in 3 corpuri cu regimul de inaltime D+P+3E+4-7ER, identificate cu F, H si J. Ansamblu dispune si de 179 de locuri de parcare in subteran si in exterior.
Proiectul a inceput in luna mai 2017, iar termenul de finalizare pentru cele 3 imobile este prevazut in luna iunie 2019.
• Apartamentele cu 1 camera au suprafetele cuprinse intre 31 - 47 mp + terase intre 5 -15 mp, cu preturi incepand de la 38,572 EUR + TVA;
• Apartamentele cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 48- 66 mp, cu terase intre 5-21 mp, cu preturi incepand de la 60,000 EUR +TVA.
• Birouri situate la parter cu suprafete cuprinse intre 90- 118 mp.
Pret 1000 Euro/ mp + TVA (19%)
Parcare subterana 6,000 Euro + TVA
Parcare exterioara 4,000 Euro + TVA
Modalitati de plata: 15% avans; diferenta la contractul in forma autentica.
Pentru un avans mai mare de 50% pretul este negociabil.
Apartamentele se predau la stadiul de finisat: fresie, faianta, parchet, zugraveala, instalatia electrica, instalatia de incalzire, centrala termica, calorifere, usa de intrare si ferestre termopan cu 6 camere si 3 straturi de sticla.

Localizare şi împrejurimi