ID Anunt: #XAON14004

imobiliare.ro

Spatiu birou, bloc nou cu CF, Marasti!

Cluj-Napoca, zona Mărăşti - Hartă
Actualizat în 04.08.2020
284.286 RON
68.661 USD
58.507

EUR

+ TVA
Comision: standard
Spatiu birou, bloc nou cu CF, Marasti! - imaginea 1
Birou de vanzare in Cluj-Napoca, Marasti, Tip imobil: Bloc de apartamente, D+P+6E
Vezi galeria

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă:478 mp
  • Clasa birouri:A
  • Regim înălţime:D+P+6E
  • An construcţie:2019

Specificaţii

Cel mai tanar si dinamic ansamblu din zona de nord-est a orasului Cluj-Napoca ce face legatura intre cartierul Marasti si cartierul Iris, se afla intr-o zona in plina expansiune imobiliara. Ansamblul este construit pe o suprafata de teren de peste 2 ha cu 8 imobile, in total peste 500 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, parcari exterioare si subterane, spatii comerciale si birouri, piateta si loc de joaca pentru copii. Este locat in imediata apropiere a supermarketurilor, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, UTCN.
Ansamblul imbina avantajul de a fi pe cat posibil departe de aglomeratia orasului, dar totodata sa aiba asigurate facilitatile specifice unui municipiu.
La parterul imobilului exista spatii comerciale si spatii pentru birouri cu suprafete cuprinse intre 43 mp si 91 mp si se vand astfel: tencuit, gletuit, zugravit in 2 straturi de lavabil alb, usa de intrare, sapa, centrala termica, calorifere, incalzire in pardoseala, geamuri termopan, jaluzele exterioare, parchet rezistent la trafic intens si umiditate, usi interioare, faianta si gresie baie si bucatarie, obiecte sanitare si mobillier baie, intrerupatoare si prize
Spatiul B1 este locat la scara 1 si este compus din: hol, 2 camere in suprafete de 14.25 mp si respectiv 22.57 mp si o baie.
In cazul in care sunteti interesat de aceasta proprietate, va asteptam la vizionare.


Nr grupuri sanitare: 1
Suprafata construita: 60 mp
Nr incaperi: 2
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)

pretvanzare: 58507
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi