ID Anunt: #X7D51400C

imobiliare.ro

Spatiu birouri in cladire moderna zona 0

Sibiu, zona Hipodrom 1 - Hartă
Actualizat ieri
2.672.760 RON
608.968 USD
553.000

EUR

Comision: standard
Spatiu birouri in cladire moderna zona 0 - imaginea 1
Birou de vanzare in Sibiu, Hipodrom 1, Tip imobil: Cladire de birouri, P+4E
Vezi galeria

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Suprafaţă:651 mp
  • Regim înălţime:P+4E
  • An construcţie:2007

Specificaţii

Oglan Imobiliare ofera spre vanzare spatiu de birouri in suprafata utila de 651 mp situat in zona 0 a orasului Sibiu intr-o cladire moderna dotata cu lift alcatuit din 2 apartamente.
Apartamentele au contoare separate pentru gaz curent apa si au toalete si oficii proprii. Momentan cele 2 ap. functioneaza ca un tot unitar. Constructia din care fac parte cele 2 apartamente este realizata din stuctura de otel beton are ferestre tip cortina zidaria este din BCA si caramida si are izolatie in exterior de 1o cm.
Accesul se face atat pe scari cat si cu liftul. Ambele apartamente au plafonul caseta. In curtea interioara a imobilului se pot parca pana la 40 autoturisme.

Ambele apartamente sunt inchiriate de o societate care presteaza servicii catre populatie si care are contract inclusiv pana in anul 2019 contractul putand fii apoi renegociat. Se preia contractul de inchiriere. Activitatea societatii care are in inchiriere cele 2 apartamente este autorizata pentru securitate la incendiu si are acord de functionare de la Primaria Sibiu. Mentionam ca acest chirias este bun platnic.
Pe langa suprafata utila se preia conform extraselor CF si cota parti comune din constructie- respectiv 60 mp si cota parte teren- respective 190 mp.

Investitia este foarte profitabila dotorita cererii foarte mare pe acest segment de activitate iar amplasamentul acestui spatiu face ca pretul obtinut din inchiriere sa fie unul competitiv.

Pret: 553.000 Euro
Telefon: vezi tot numărul


Structura rezistenta: beton
Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 750 mp
Nr incaperi: 7
Finisaje - Podele (Gresie,Mocheta,Parchet)

pretvanzare: 553000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 849.46
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi