Spatiu de birouri Tg.Mures

Târgu Mureş, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


8.797.751 RON
2.132.064 USD
1.805.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Denumire imobil:Spatiu de birouri Tg.Mures
  • Regim înălţime:1S+P+1E
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:1903
  • Suprafaţă teren:1046 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Proprietatea este situata in Piata Trandafirilor, la intersectia str. Piata Trandafirilor (DN 15) cu str. Horea. Piata Trandafirilor este piata centrala, respectiv una din principalele cai de circulatie ale municipiului care traverseaza Centrul orasului.
Renumita datorita trandafirilor care împodobesc piata în ultimii ani, este locul în care se desfasura „Targul de pe Mures” fiind totodata si punctul central din care orasul a inceput sa se extinda.
In Piata Trandafirilor se afla nenumarate cladiri construite în stil baroc, neoclasicist si secesionist, cum ar fi Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, Turnul Franciscanilor, Palatul Culturii sau Fosta Primarie.
Zona detine dotari edilitare corespunzatoare. Strazile adiacente sunt amenajate si beneficiaza de iluminat stradal; strada Piata Trandafirilor are 4 benzi de circulatie (cate 2 pe sensul de mers, separate de un spatiu verde). Zona este mixta atat din punct de vedere destinatii rezidentiale cat si comerciale. In general la parterul cladirilor sunt amplasate spatii comerciale sau administrative.
Cladirea a fost construita la inceputul secolului XX, intre anii 1907-1909 si extinsa intre anii 1930 -1940, atat interiorul cat si exteriorul fiind bogat ornamentate. Deservea sediul Bancii Agrare, insa si-a pastrat destinatia pana in zilele noastre, gazduind in prezent sediul Bancii Comerciale Romane – Sucursala Targu Mures.
Cladirea are un regim de inaltime S+P+1Et.+Pod si dispune de acces auto in curtea interioara dinspre strada Horea. Din punct de vedere al finisajelor, pardoselile sunt de tip gresie, parchet sau mocheta, tamplaria interioara este din lemn, iar incaperile beneficiaza de plafoane casetate din rigips sau cu scafe. Exista 2 luminatoare care asigura sursa de lumina natirala, iar acoperisul este de tip sarpanta cu invelitoare din tigla.
Structura de rezistenta este realizata din caramida portanta, dar si din cadre din beton armat. Compartimentarile interioare au fost executate din caramida sau din gips carton.
Incalzirea este asigurata de centrale termice cu alimentare pe gaz. Proprietatea beneficiaza de conexiune la retelele de apa, gaze, electricitate si canalizare.

Localizare şi împrejurimi