Vand/ inchiriez cladire birouri pretabil hotel, clinica medicala, bloc locuinte

Călimăneşti, zona Nord-Est - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.871.760 RON
901.164 USD
800.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire mixta

Specificaţii

Proprietar, vand/ inchiriez cladire duplex P+1, potrivita pentru activitati comerciale, industriale, de birouri sau pentru amenajarea unei pensiuni sau clinici medicale. Cladirea este situata in orasul-statiune Calimanesti, intr-o zona linistita.
Cladirea este un duplex in suprafata totala de 428 mp, avand doua intrari separate, pe o parte avand destinatia de birouri, iar pe cea de-a doua intrare destinatia de locuinte. Pe partea de birouri are 9 camere si 3 bai, iar pe partea de locuinte dispune de doua apartamente, fiecare avand bucatarie spatioasa, spatiu de depozitare, baie si cate 2 camere. Dispune de un teren in suprafata de 3108 metri patrati, curte asfaltata, posibilitate acces tir, gradina cu pomi fructiferi, dar si spatiu pentru parcare autoturisme. Accesul se face la o strada asfaltata.
Imobilul este o constructie solida realizata in anul 1979 si se poate extinde prin adaugarea a 2 - 3 etaje sau prin construirea de noi cladiri pe partea laterala.
Este pretabil pentru activitate industriala, de productie, dar si pentru amenajarea unei pensiuni, hotel sau clinica medicala.
Dispune de toate utilitatile (conducta de apa curenta trece chiar pe proprietate, curentul este stabil - in apropiere se afla un post de transformare, putand fi conectate astfel aparate de mare precizie, gazele se afla la poarta proprietatii. Cladirea este imprejmuita cu gard, fiind in prezent in curs de schimbare totala a instalatiei electrice din interior. Beneficiaza de sursa alternativa de incalzire, cu sobe de teracota in fiecare camera.
Datorita amplasamentului (aproape de mijloacele de transport si intr-o statiune balneoclimaterica de interes national), locatia poate fi introdusa foarte usor intr-un proiect european pentru reabilitare si extindere, cu posibilitatea de a se obtine punctajul maxim in vederea obtinerii finantarii.
Exista si posibilitatea inchirierii proprietarii, pentru 6000 euro lunar, fara TVA.

Localizare şi împrejurimi