Cabana la munte ideala pentru evadare in natura si aer curat

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


157.710 RON
36.736 USD
33.000

EUR

Comision 0% cumpărător
2.426 RON
565 USD
507,69

EUR

/ mp
În rate de la bancă începând cu 799 RON/Lună - Vezi detalii
3 camere | 65 mp utili | 1060 mp teren

Detalii

Cabana din lemn, situata intr-o zona linistita cu o priveliste deosebita spre varful Carunta (1517m), cel mai inalt varf din muntii Ciucului. Cabana este situata in comuna Agas, Jud. Bacau si este o proprietate ideala pentru o familie cu copii, avand o capacitate de 4-6 persoane. Casa de vacanta se desfasoara pe un singur nivel, cu o suprafata totala de 65 m2, avand o camera de zi spatioasa si aerisita, doua dormitoare si evident, bucatarie (open space) si baie complet utilata. Camera de zi si unul dintre dormitoare se deschid spre terasa din fata casei unde, vara, mesele in familie si cu prietenii vor fi cu siguranta o desfatare. Cabana se vinde mobilata complet si dispune de apa curenta, canalizare cu fosa septica. Caldura este asigurata prin convectoare electrice iar apa calda/rece mena...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă utilă:65 mp
  • Nr. băi:1
  • Suprafaţă teren:1060 mp
  • An construcţie:Între 2000 şi 2010

Specificaţii

Alte detalii

Cabana din lemn, situata intr-o zona linistita cu o priveliste deosebita spre varful Carunta (1517m), cel mai inalt varf din muntii Ciucului.

Cabana este situata in comuna Agas, Jud. Bacau si este o proprietate ideala pentru o familie cu copii, avand o capacitate de 4-6 persoane.

Casa de vacanta se desfasoara pe un singur nivel, cu o suprafata totala de 65 m2, avand o camera de zi spatioasa si aerisita, doua dormitoare si evident, bucatarie (open space) si baie complet utilata.

Camera de zi si unul dintre dormitoare se deschid spre terasa din fata casei unde, vara, mesele in familie si cu prietenii vor fi cu siguranta o desfatare.

Cabana se vinde mobilata complet si dispune de apa curenta, canalizare cu fosa septica. Caldura este asigurata prin convectoare electrice iar apa calda/rece menajera este furnizata prin intermediul unui hidrofor si boiler electric.

Intr-un cuvant, aceasta casa de vacanta poate insemna pentru tine si familia ta intregul confort de acasa mutat in mijlocul naturii.

Aceasta casa de vacanta se vinde impreuna cu terenul aferent de 1060 mp. cu acces direct din drumul asfaltat +9000 mp teren in coproprietate. Suprafata totala a terenului 1,2 ha.

Pe teren sunt 2 cabane,ambele de vanzare,vezi si:

https://www.olx.ro/oferta/cabana-la-munte-IDagjkW.html

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic.

Localizare şi împrejurimi

Credite imobiliare

Valoare locuinţă

Durată credit

Avans

Sumă creditată

BCR - Creditul ipotecar Casa Mea

RATA LUNARĂ
RON
RATA DOBÂNZII
5.95 %
Solicită info