Teren și construcție în Săcele - Str. Brașovului nr. 230

Săcele, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


727.503 RON
172.321 USD
147.000

EUR

14 camere | 486 mp utili | 1497 mp teren

Detalii

Obiectul vânzării îl constituie proprietatea formată din:
1. Teren intravilan cu suprafața de 1497,6 mp, în zona central vestică a municipiului Săcele, pe o artera principală, cartier Baciu. Forma terenului este regulată și ușor de organizat cu laturile proporționale. Terenul este plan, nu necesită rezolvări speciale constructive, având un front la drum principal de aproximativ 30 ml. Accesul la strada principală se face direct. Amplasamentul dispune de căi de acces asfaltate, curtea interioară are trotuare din beton. Terenul este imprejmuit pe toate laturile.
2. Clădire cu regim de înălțime D+P+M, modernizată în anul 2007, suprafața construită 216 m...Citeşte mai mult

Caracteristici

 • Nr. camere:14
 • Suprafaţă utilă:486 mp
 • Suprafaţă construită
  (Amprentă la sol):216 mp
 • Suprafaţă desfăşurată:486 mp
 • Suprafaţă teren:1497 mp
 • Regim înălţime:D+P+M

Specificaţii

Utilităţi

 • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

Alte detalii zonă

 • Amenajare strazi: Asfaltate
 • Iluminat stradal

Alte detalii

Termeni și condiții:
Persoanele interesate pot transmite ofertele de preț în plic închis până la data de 31.08.2021. Oferta trebuie sã fie serioasă, sã conțină un preț ferm, exprimat în RON sau EURO, specificând dacă aceasta include sau nu TVA. Ofertele care nu au specificată menţiunea de TVA, vor fi considerate ca fiind fără TVA.
Înainte de depunerea ofertei, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi luat la cunostinţă despre starea imobilului. În acest sens, puteţi solicita o programare pentru vizionarea proprietăţii pentru care doriţi să depuneţi oferta sau alte tipuri de informaţii. Vă rugăm să vă asiguraţi că atât vizionarea proprietăţii cât şi informaţiile dorite vor fi solicitate în termenul de desfăşurare a selecţiei de oferte.
În urma depunerii ofertelor, ENGIE Romania își rezervă dreptul de a invita ofertanții la întâlniri ulterioare de negociere pentru cele mai bune dintre oferte. În cazul în care ENGIE Romania nu acceptă ofertele primite, își rezervă dreptul de a decide dacă imobilul va fi vândut la o data ulterioară.
Oferta este confidenţială şi este valabilă 60 de zile calendaristice din momentul încheierii perioadei de depunere a ofertelor. În conformitate cu regulile şi procedurile interne ale companiei, deschiderea oficială a ofertelor se va realiza la o dată ulterioară închiderii selecţiei de oferte, de către o comisie internă ENGIE Romania. După evaluarea ofertelor, veţi primi în scris, la adresele comunicate de dumneavoastră, răspunsul din partea ENGIE Romania cu privire la decizia luată în cazul ofertei transmise de dumneavoastră.
În cazul în care ENGIE Romania nu acceptă ofertele primite, îşi rezervă dreptul de a decide dacă imobilul va fi vândut la o data ulterioară.
Ofertele de preț vor fi trimise la adresa ENGIE Romania, Bulevardul Mărășești nr. 4-6, Sector 4, București, Serviciul Afaceri Generale, în plic închis, specificând clar pe plic denumirea proprietății pentru care s-a transmis oferta precum și mențiunea "confidențial", în atenția lui Mihai Preda.

Alte detalii preţ

Comision: NU,direct proprietar - ENGIE Romania

Certificat energetic

 • Clasa energetică: A

Localizare şi împrejurimi