Casa luminoasa, renovata, 3 camere, piata Alba Iulia

Bucureşti, zona Decebal - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


730.545 RON
178.269 USD
150.000

EUR

Comision 0% cumpărător
9.132 RON
2.228 USD
1.875

EUR

/ mp
În rate de la bancă începând cu 3.284 RON/Lună - Vezi detalii
3 camere | 80 mp utili | 176 mp teren

Detalii

Casa parter+pod amenajat renovata complet aflata la 2 minute de piata Alba Iulia, bd. Unirii. Casa este compusa din: 1 living, 2 dormitoare, 1 dressing, 1 baie, 1 bucatarie cu iesire pe o terasa privata de 15 mp. In fata casei regasim o alta terasa- curte privata de 14 mp pe care se afla o magazie de aprox. 3 mp sub care exista si un beci cu acces din exterior. Toate camerele dispun de geamuri pe cel putin un perete, casa fiind foarte luminoasa. Pod pe deasupra intregii suprafate a casei cu geam si acces facil din interior.

Casa se afla intr-o curte comuna de 376 de mp din care cota indiviza ce revine imobilului prezentat fiind de 176 de mp. Suprafata utilizata exclusiv este de aprox. 130 de mp(casa+magazie+terase), accesul facandu-se pe aleea principala ce se poate vedea in poze, cu pos...Citeşte mai mult

Casa a fost complet renovata de curand si nu necesita investitii. Este conectata la toate utilitatile, incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz si in plus dispune si de foraj cu pompa -apa folosita in curte pentru udat, spalat masina, etc. Exista camere de supraveghere, sistem antiefractie cu senzori la toate geamurile si usile, senzori de fum, incendiu si miscare, aer conditionat si termostat centrala toate integrate intr-un hub tip smart home.

Casa este foarte bine izolata, costul cu incalzirea in lunile de iarna fiind de aprox. 300 lei- putem pune la dispozitie istoric cont Engie.

Doar plata cash deoarece destinatia incaperilor a fost modificata fata schita initiala a constructiei si dressingul nu este intabulat. Mai multe detalii la telefon.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă utilă:80 mp
  • Nr. băi:1
  • Suprafaţă teren:176 mp
  • An construcţie:Între 1941 şi 1977

Specificaţii

Localizare şi împrejurimi

Credite imobiliare

Valoare locuinţă

Durată credit

Avans

Sumă creditată

UniCredit - Creditul Verde pentru Casa

RATA LUNARĂ
RON
RATA DOBÂNZII
4.5 %

BCR - Creditul ipotecar Casa Mea

RATA LUNARĂ
RON
RATA DOBÂNZII
5.95 %

SVN - CREDITUL CARE TI SE POTRIVESTE!

RATA LUNARĂ
RON
RATA DOBÂNZII
4.5 %
Solicită info