Casa de vanzare 4 camere,3 dormitoare, 2 bai, terasa, curte, dezvoltator .

Bucureşti, Sector 3, zona Titan - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


614.187 RON
152.749 USD
126.000

EUR

4 camere | 106 mp utili

Detalii

Titan New Park Residence este unul dintre cele mai noi proiecte rezidentiale din Sector 3 din noul cartier Titan. Nou, dar totusi vechi. Cum se poate? Prin experienta dobandita de cei care dezvolta acest proiect. Dezvoltatorul imobiliar al proiectului Titan New Park Residence este unul cunoscut in zona Sectorului 3, aflandu-se la al 3-lea proiect de acest tip.


In cadrul Titan New Park Residence, pe langa cele 2 blocuri vom regasi si 9 unitati de tip vila insiruita, avand curte la parter si o terasa generoasa la ultimul etaj.


Proiectul este dezvoltat si gandit in atmosfera unui mic cartier potrivit familiilor tinere, menit sa aduca linistea, relaxarea si intimitatea viitorilor proprietari prin aleile dintre blocuri, spatii verzi generoase, spatiu de joaca, suprafetele vitrate mari, toate ...Citeşte mai mult


Dar totusi, de ce denumirea Titan New Park? Pentru ca proiectul se afla la doar 10m fata de cel mai nou parc din Bucuresti, singurul construit aici dupa perioada comunista, considerat unul dintre cele mai mari si mai moderne. Daca nu ati vazut pana acum Parcul Teilor (Parcul Bratarii), va invitam sa o faceti! Desfasurat pe o suprafata de 7 Hectare, cu un lac artificial, copaci, alei, piste de biciclete, terenuri de tenis, fotbal, si de joaca. In plus, in momentul de fata langa parc se dezvolta o baza sportiva cu sali de fitness, bazin de inot si skate park. Ce iti poti dori mai mult de atat in imediata apropiere a locuintei tale?


Apartamentele din cadrul proiectului Titan New Park Residence se predau contorizate individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaz, apa), fiind complet finisate.

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafaţă utilă:106 mp
  • Nr. bucătării:1
  • Nr. băi:3
  • Nr. terase:1
  • Suprafaţă terase:30 mp

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz
  • Sistem incalzire: Centrala proprie

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate

Locuinţa face parte dintr-un ansamblu rezidenţial

Alte detalii

Complex rezidential situat exact LANGA cel mai nou Parc din zona Titan

Vila P+1+2R cu o suprafata totala utila de 105mp+31mp terase, compartimentare deosebita executata din caramida tip Porotherm atat la exterior cat si la interior.

Bransata individual la utilitati, contorizare individuala.
Finisajele sunt la alegerea viitorilor proprietari.
Fiecare vila beneficiaza de cate 1 (UN) loc parcare in cadrul ansamblului.
Complex rezidential situat in aproprierea Parc Teilor (Bratarii)

Alte detalii preţ

TVA INCLUS.

Localizare şi împrejurimi