Casa de vanzare departe de freamatul orasului si aproape de centru

Cluj-Napoca, zona Bună Ziua - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.242.998 RON
309.134 USD
255.000

EUR

Comision 0% cumpărător
7.769 RON
1.932 USD
1.593,75

EUR

/ mp
5 camere | 160 mp utili | 225 mp teren

Detalii

Daca cautati un loc de refugiu, departe de freamatul orasului si in acelasi timp aproape de centrul Clujului, aceasta casa vi se potriveste perfect.


Aflata la doar 5 minute de centrul Clujului, intr-o zona cu acces privat, inconjurata de verdeata si cu multa liniste garantata, casa se va desfasura pe o suprafata de 160 mp utili, fiind compusa din parter, etaj si mansarda.


Ca si organizare, la parter se regasesc un antreu intrare, baie, bucatarie cu loc de luat masa si camara aerisita, debara si camera de zi cu deschidere spre o terasa generoasa exterioara orientata spre gradina.

Etajul este compus din doua dormitoare, fiecare dintre ele cu baie personala si dressing iar mansarda va ofera un dormitor, o camera spatioasa de recreere si baie care sa deserveasca nivelul.


...Citeşte mai mult

Facand parte dintr-un complex de patru duplexuri, terenul aferent unei unitati este de 225 mp + cota parte din drumul privat care este asfaltat, cu trotuare si iluminat public intr-un mod care poate fi cel mai usor definit ca si cochet .


Intregul concept arhitectural abordat este unul modern, cu geamuri largi, generoase, spatii deschise, bine iluminate si gandite pentru o functionalitate superioara.


In stilul caracteristic cu care ne-am invatat clientii, materialele folosite sunt din gama superioara, caramida Robust Porotherm, polistiren de 15 cm, geamuri tripane si invelitoare de tabla calitate superioara. Incalzirea spatiului se va face cu sistem in pardoseala marca TECE.


Ca si utilitati casa se ofera bransata la apa, gaz, curent si sistem de canalizare propriu prin microstatii de epurare ecologice.


Pentru orice fel de intrebari sau detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Pretul de vanzare afisat, acopera finalizarea constructiei la stadiul de finisat exterior, gradina amenajata si semifinisat, cu un strat de gelt in interior, geamuri, instalatie de incalzire si centrala termica.


Termenul estimat pentru finalizarea constructiei este luna aprilie-mai 2021.


Vanzarea este realizata direct de la constructor !

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă utilă:160 mp
  • Nr. băi:4
  • Suprafaţă teren:225 mp
  • An construcţie:2021 (in constructie)
  • Regim înălţime:P+1E+M

Specificaţii

Localizare şi împrejurimi