Vila superba cu teren generos, zona rezidentiala Buna Ziua

Cluj-Napoca, zona Bună Ziua - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.242.362 RON
553.192 USD
460.000

EUR

Comision 0% cumpărător
12.321 RON
3.040 USD
2.527,47

EUR

/ mp
5 camere | 182 mp utili | 542 mp teren

Detalii

Vila este situata in centrul cartierului Buna Ziua, pe o strada cu acces privat,

intr-o zona linistita de case.

Cu o arhitectura moderna, casa are regimul de inaltime P+1E, SU=181,42mp la care se adauga 8mp mansarda, 80mp pod mansardabil si o terasa acoperita de 21mp.

Interiorul este amenajat elegant, confortabil si are o compartimentare foarte bine gandita si functionala, cu spatii de depozitare multiple lasand zona de locuit cat mai aerisita.

Parterul a fost proiectat ca zona de zi si este compus dintr-un hol cu birou separat, ideal pentru Home Office, living cu suprafete vitrate mari, bucatarie cu iesire pe terasa cu loc de luat masa si zona BBQ, casa scarilor, o baie foarte spatioasa cu dus si rol de uscator si spalator, doua zone de dressing, camera tehnica, garaj cu acces direc...Citeşte mai mult

Etajul este amenajat ca zona de odihna si este compus din 3 dormitoare: un dormitor matrimonial cu doua zone de dressing si baie foarte spatioasa, un dormitor cu dressing, mansarda si baie, si al treilea dormitor foarte spatios.

Terenul are o suprafata de 542mp la care se adauga 102 mp din drumul privat, in fata casei existand posibilitatea parcarii a 4 masini, suplimentar celor 3 care se pot parca in curte.

Proprietatea dispune de o zona verde amenajata profesional cu gazon, pomi fructiferi, plante perene, arbusti, irigate cu un sistem automatizat.

Pentru a obtine o economie exceptionala de energie si pentru a avea o locuinta verde, mai sanatoasa, sunt prevazute panouri solare, incalzire in pardoseala cu sistem de control al temperaturii in fiecare camera, o centrala termica in condensatie si geamuri tripan securizat. In plus, casa este construita din beton si are 21 centimetri de izolatie, sisteme de ventilatie descentralizate cu recuperare de caldura, oferind cel mai ridicat nivel de confort, indiferent de conditiile meteorologice.

Este o casa inteligenta, dotata cu aplicatii Smart Home, prin care proprietarul are posibilitatea sa fie in contact permanent cu casa si sa poata controla sistemul de alarma, videointerfonul, deschiderea portilor, usii de garaj si camerele de supraveghere.

Avand o clasa energetica A si notare energetica 100, casa ofera economii substanţiale la costurile pentru energie şi asigură calitate, sănătate şi confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuinţele standard existente pe piaţă.

Achizitia casei este facilitata prin ipoteca verde, un produs financiar ce aduce economii substanţiale la rata lunară a unui credit imobiliar.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari ne puteti contacta cu incredere.

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă utilă:182 mp
  • Nr. băi:3
  • Suprafaţă teren:542 mp
  • An construcţie:2008
  • Regim înălţime:P+1E

Specificaţii

Alte detalii

Casa individuala superba cu tehnologii Smart & Green

Localizare şi împrejurimi