Casa Tg Mures zona rezidentiala teren 12 ari mobilata complet

Târgu-Mureş, zona Unirii - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.438.007 RON
346.299 USD
295.000

EUR

Comision 0% cumpărător
5.846 RON
1.408 USD
1.199,19

EUR

/ mp
6 camere | 246 mp utili | 1171 mp teren

Detalii

Vând casă în cartierul Unirii din Tg. Mureş într-o zonă rezidenţială liniştită şi sigură cu construcţii recente aflată la doar 5 minute distanţă cu maşina de centrul oraşului. Casa construită în anul 2006 este formată din P+E, are o suprafaţă utilă de 246 mp (311 mp defăşurată) şi se află pe un teren de 1171 mp având o deschidere la stradă de aproximativ 40 m. La parter sunt două terase, un living cu dining (semi-open concept), bucătărie şi cămară, garaj pentru 2 maşini, baie şi cameră utilităţi, hol şi debara. La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie şi garderob&...Citeşte mai mult

Construcţia este realizată din cărămidă izolată cu BCA, iar comfortul termic este asigurat de un sistem de încălzire cu centrală termică pe gaz Vaillant (în condensaţie) cu calorifere Herz, ferestre termopan cu tâmplărie PVC Rehau şi jaluzele exterioare electrice (motorizare Jarolift) cu programare. Casa dispune de asemenea şi de panouri (tuburi) solare. Certificat energetic clasa A. Porţile şi uşile de garaj au acţionare electrică cu motorizare Chamberlain. Imobilul este securizat cu alarmă DSC cu armare separată pe etaje şi de sistem de lumini perimetral cu senzori.

Aleile sunt realizate cu beton amprentat iar curtea este amenajată cu gazon, tuia, arbori ornamentali, foişor şi loc de grătar. Sistemul de irigaţie automat asigură condiţii ideale întreţinerii gazonului.

Casa se vinde mobilată şi utilată. Mare parte din mobilier este adus din Germania şi Italia. Aparatura electronică este marca SONY iar electrocasnicele sunt BOSCH (toate achiziţionate din Germania).

Preţul usor negociabil. Accept schimb cu un apartament 2-3 camere + diferenţa.

Caracteristici

  • Nr. camere:6
  • Suprafaţă utilă:246 mp
  • Nr. băi:3
  • Suprafaţă teren:1171 mp
  • An construcţie:2006
  • Regim înălţime:P+1E

Specificaţii

Alte detalii

Vand casa in cartierul Unirii din Tg. Mures intr-o zona rezidentiala linistita si sigura cu constructii recente aflata la doar 5 minute distanta cu masina de centrul orasului. Casa construita in anul 2006 este formata din P+E, are o suprafata utila de 246 mp (311 mp defasurata) si se afla pe un teren de 1171 mp avand o deschidere la strada de aproximativ 40 m. La parter sunt doua terase, un living cu dining (semi-open concept), bucatarie si camara, garaj pentru 2 masini, baie si camera utilitati, hol si debara. La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si garderoba, alte doua camere (dormitoare), birou, baie mare si hol. Constructia este realizata din caramida izolata cu BCA, iar comfortul termic este asigurat de un sistem de incalzire cu centrala termica pe gaz Vaillant (in condensatie) cu calorifere Herz, ferestre termopan cu tamplarie PVC Rehau si jaluzele exterioare electrice (motorizare Jarolift) cu programare. Casa dispune de asemenea si de panouri (tuburi) solare. Certificat energetic clasa A. Portile si usile de garaj au actionare electrica cu motorizare Chamberlain. Imobilul este securizat cu alarma DSC cu armare separata pe etaje si de sistem de lumini perimetral cu senzori. Aleile sunt realizate cu beton amprentat iar curtea este amenajata cu gazon, tuia, arbori ornamentali, foisor si loc de gratar. Sistemul de irigatie automat asigura conditii ideale intretinerii gazonului. Casa se vinde mobilata si utilata. Mare parte din mobilier este adus din Germania si Italia. Aparatura electronica este marca SONY iar electrocasnicele sunt BOSCH (toate achizitionate din Germania). Zona linistita si sigura, accesul facil la mijloace de transport in comun, distanta mica fata de centru, peisajul frumos, terenul generos, dotarile si conditiile pe care le ofera casa sunt doar cateva din avantajele imobilului. Pretul este fix si accept schimb cu un apartament 2-3 camere in complexul rezidential ACTA din Tudor + diferenta.

Localizare şi împrejurimi