Casa de vacanta langa castelul Bran

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


586.182 RON
144.765 USD
119.000

EUR

Caracteristici

  • Nr. camere:8
  • Suprafaţă cameră:30,75 mp
  • Suprafaţă teren:868 mp
  • Regim înălţime:D+P+M
  • Nr. locuri parcare:4
  • An construcţie:2001

Specificaţii

Agentia imobiliara REMAX FunIMOB va prezinta spre vanzare in sistem de reprezentare exclusiva si cu comision 0% din partea cumparatorului:

Proprietate, pretabila pentru dezvoltarea unei afaceri in regim hotelier, situata la 250 m de castelul Bran. Pensiunea se afla situata intr-o zona verde, la cativa pasi de zona centrala a Branului, dar totusi ferita de zgomotul si aglomeratia specifica centrului.
Pensiunea D + P + E + M cu 8 camere, bucatarie, 3 bai, 3 holuri + casa scarii, pivnita, se afla pe un teren de 868 mp, cu o suprafata utila de 212 mp, suprafata construita de 313, cu o terasa la parter si o terasa si un balcon la etaj cu suprafata totala de 34 mp, dispusa astfel: demisol (38 mp): camera centralei, hol, casa scarii, pivnita; parter (101 mp): terasa, sufragerie, dormitor, bucatarie cu camera de depozitare, baie, baie la etaj intermediar, hol, casa scarii; etaj (107 mp): 6 dormitoare, baie etaj intermediar, hol, casa scarii, balcon, terasa. Exista posibilitatea de a amenaja 4 camere la mansarda. Amprenta la sol 130 mp, curte libera aprox. 738 mp, front 65 m. Dispune de 2 intrari, cea principala si una din spate. Structura de rezistenta este din zidarie portanta din caramida si stalpi de beton, planseu de beton, ferestre din lemn cu geam termopan, instalatie electrica, gaz si apa. Se vinde cu toate dotarile existente, inclusiv cu centrala termica in condensatie. Destinatii recomandate: pensiune, casa de vacanta, etc. Orientarea este sud-estica cu o priveliste deosebita spre muntii Bucegi.
Clasa energetica: D
Consum anual specific de energie: 348,30 kWh/m2an
Indice de emisii echivalent CO2: 73.61 kgCO2/m2an
Consum anual specific de energie din resurse regenerabile: 0 Kwh/m2an

Va multumim si va stam la dispozitie cu detalii suplimentare despre acest imobil.


Structura rezistenta: caramida
Suprafata construita: 313 mp
Pret negociabil
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Parchet)

pretvanzare: 119000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 483.74
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi