Investitie Strip Mall & BLISS Hotel

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


16.079.250 RON
4.035.450 USD
3.300.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Nr. camere:40
  • Suprafaţă cameră:57,5 mp
  • Suprafaţă teren:2700 mp
  • Nr. locuri parcare:50
  • An construcţie:2019

Specificaţii

Cauti o investitie care sa iti intoarca un randament bun? Avem o propunere foarte interesanta pentru tine, asa ca te invitam sa te opresti putin si sa iti indrepti atentia catre aceasta oportunitate!
Iti propunem spre achizitie o proprietate amplasata in Tunari la o distanta de 6 km fata de Aeroportul Henry Coanda, 3.9 km de Gradina Baneasa sau 8 km distanta de Therme Bucuresti,cu acces foarte rapid din centura capitalei.
Afacerea pe care vi-o propunem este o afacere la cheie, operationala si cu randament mai mult decat tentant de peste 10% pe an! Afacerea este versatila, riscul investitonal fiind redus prin complexitatea posibilitatilor de exploatare a spatiilor. Galeria de la parterul imobilului este inchiriata catre multiple domenii de activitate de la farmacie, restaurant, doua cafenele, cofetarie, carmangerie, pariuri sportive, vanzari mobilier si decoratiuni interioare, vadul locatiilor fiind unul foarte bun.
Zona de Hotel este exploatata atat pentru inchirieri pe termen scurt cat si pentru inchirieri pe termen lung, in acest moment mai bine de 30% din spatiile disponibile fiind inchiriate pe termen lung. Spatiile sunt gandite in asa fel incat ele pot fi inchiriate atat pentru locuinta, cat si ca spatiile destinate birourilor.

Sunt peste 2700 de mp de teren, cu 3000 mp construiti. Exista 50 de locuri de parcare supraterane trasate si 40 de unitati disponibile la inchiriere, 38 de camere duble si 2 apartamente. Proprietatea a fost finalizata in anul 2019 si se cedeaza afacerea la cheie, incluzand mobilierul si toate dotarile, totul fiind construit si finisat cu maxim simt de responsabilitate.

Toate detaliile ce va vor fi necesare in vederea analizarii acestei oportunitati va vor fi puse la dispozitie de catre noi, tot ceea ce este necesar sa faceti este sa ne contactati! Nu ratati oportunitatea!


Structura rezistenta: beton
Suprafata construita: 2900 mp
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Parchet)
Dotari - Dotari imobil (Interfon)

pretvanzare: 3300000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1434.78
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi