Particular Vand ApartHotel de lux Dorobanti (P-ta Floreasca) - Nota 9,6 Booking

Bucuresti, Sector 1, zona Dorobanti - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.788.340 RON
653.742 USD
590.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă cameră:47 mp
  • Nume proprietate:ApartHotel de lux Dorobanti

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Particular Vand ApartHotel de lux Dorobanti (P-ta Floreasca) - Nota 9,6 cel mai bine cotat aparthotel pe Booking

Proprietar vand Aparthotel de lux, suprafata utila 236 m2, complet funcțional cu grad de ocupare de 100% si firma aferenta.

Unitate de cazare cu vechime pe Booking dar și pe alte platforme cu Nota 9,6 (Exceptional) in cea mai exclusivista zona din Bucuresti - Dorobanti.

Aparthotelul este situat pe Strada Putul lui Zamfir, cea mai importantă strada care face legatura intre Piata Floreasca si Piata Dorobanti, zona de lux.

Aparthotelul este dispus pe 2 etaje (etajele 5 si 6 Penthouse cu un view fantastic asupra zonei), avand o suprafata totala de 236 mp utili, intr-o cladire nou construita din anul 2008 dotata cu lift. Aparthotelul este compus din 5 Unități de cazare super mari dotate cu bai aferente de aproximatic 12 m2 fiecare, jacuzzi, utilate si mobilate complet lux, recent renovate si receptie clienti etc..

Zona in care este amplasat Aparthotelul este cea mai bine cotata zona imobiliara din Bucuresti si din Romania, fiind inconjurata de pub-uri, restaurante apreciate si numeroase clinici medicale private renumite. Aparthotelul este foarte popular printre turistii straini care viziteaza Bucurestiul.

Proprietatea este disponibila imediat pentru vanzare avand toate actele necesare pregatite.

Localizare şi împrejurimi