Cabana pensiune, Baile Tusnad

Băile-Tuşnad, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


316.797 RON
77.415 USD
65.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Nr. camere:9
  • Suprafaţă cameră:34,11 mp
  • Suprafaţă teren:2144 mp
  • Nr. locuri parcare:10

Specificaţii

Orasul cu cel mai mic numar de locuitori din Romania, situat in partea sudica a depresiunii Ciucului, intre Muntii Harghitei, si Muntii Bodoc, Baile Tusnad, este recunoscuta prin efectele terapeutice deosebite ale apelor minerale, startul fiinde dat de vindecarea mirculoasa a unui fiu de cioban.
Prima baza de tratament de la Baile Tusnad a fost realizat dupa proiectele lui Bela Kuklai si s-a finalizat in anul 1890, sub denumirea "Stefania" (mai tarziu "Sfanta Ana"). In anul 1968, Baile Tusnad a fost declarat oras turistic. Inconjurata de brazi seculari, statiunea beneficiaza de aer curat, ozonizat, bogat in aerosoli si ioni negativi si de un climat subalpin. Temperatura medie anuala este de 8 degC (iulie 17,5 degC, ianuarie -7 degC) si ierni reci, nebulozitate redusa, suntem intampinati de traditii culinare, precum renumita supa de chimen, sau gulasul, precum si de sarbatori deja cunoscute in intreaga lume, cum ar fi Alaiul mascat - Comuna Cernat, anual in luna decembrie.
Impreuna cu alte atractii turistice ale zonei, Turnul Apor, construit in 1883 si restaurat in 2008, considerat cel mai... panoramic punct la vremea respectiva, avand o altitudine de 701m, Lacul Sfanta Ana, Piatra Soimilor, Manastirea Franciscana din Sumuleu Ciuc, care detine una dintre cela mai rare instalatii de orga, Balvanyos, prin atractia ruinelor cetatii cu acelasi numc, Poiana Narciselor, renumitele ape minerale, Biborteni, se completeaza cea mai cautata parte turistica a Romaiei, Transilvania..... unde starinii vin si revin cu placere, in numar din ce in ce mai mare
Ei bine, in acest rai, REMAX va propune o cabana structurata pe P+2E, cu 9 camere, cu doua locuri fiecare, si grup sanitar propriu, cu dus. Construita pe o suprafata de teren de 2200 mp, situata intr-un cadru natural de exceptie, cabana a fost partial restaurata, acoperisul a fost complet refacut, cu tigla din beton, productie englezeasca, s-a executat in jurul cladirii un dren perimetral subteran pentru preluarea apelor din precipitatii sau topirea zapezii, Aflata chiar la baza padurii, in aprorpierea partiei de schi, cam 10 minute de mers pe jos, sau la 5 minute de viitorul cel mai interesant spatiu de agrement realizat de investitori din Ungaria.


Structura rezistenta: beton
Suprafata construita: 424 mp
Nr garaje: 2
Pret negociabil
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)

pretvanzare: 65000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 211.73
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi