Vand unitate hoteliera clasificata la 5*

Sibiu, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


7.774.190 RON
1.884.013 USD
1.595.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Nr. camere:15
  • Suprafaţă cameră:25 mp

Specificaţii

Situat in zona istorica a Sibiului, la 5 minute de mers pe jos de centrul Sibiului, Noblesse Boutique Resort este un concept de boutique hotel care se adresează celor care îşi doresc să aibă parte de intimitate si confort la standarde internaţionale, de profesionalism şi de serviciile personalizate, care li se potrivesc.

Unitatea ofera facilitati de restaurant, sala de conferinta complet dotata, pentru cca 50 persoane, minisala de fitness, gradina de vara, magazin suveniruri/cadouri de lux. Accesul in camera se face pe baza de card, fiind implementat sistemul ASSA ABLOY(ASSA ABLOY Global Solutions este producătorul de top de sisteme de securitate electronică şi a fost timp de generaţii lider în domeniul soluţiilor pentru deschiderea uşilor). Unitatea este dotata cu un sistem de incalzire in pardoseala de top - UPONOR -, fiecare spatiu fiind controlat termic. Camerele dotate cu ferestre in plafon, marca VELUX, sunt controlate elctronic. Camerele sunt dotate cu minibar, seif, masa de calcat, fier de calcat, suporti de bagaje, TV hotelier Samsung, telefon, birou. Mobilierul este realizat din lemn de cires, personalizat pentru fiecare tip de camera. Toate dotarile patului sunt rezultatul colaborarii directe cu furnizori traditonali in industria hoteliera(peste 100ani vechime) din Anglia, Italia, Franta, Austria.

Receptia unitatii asigura 24h/24h servicii personalizate clientilor unitatii.

Noblesse Boutique Resort a fost gazda pentru Summit-ul UE ce a avut loc in 2019, in Sibiu. Lideri ai statelor UE(presedinti si premieri), lideri ai Comisiei Europene, sefi de parlamente si de organizatii politice, au fost oaspeti ai Noblesse Boutique Resort.

OSPITALITATE LA STANDARDE ÎNALTE
Camerele, dar si spatiile comune, sunt elegant decorate, urmează o linie de design rafinată, însă se disting prin diverse elemente proprii. Fiecare dintre ele are o personalitate diferită şi se remarcă inclusiv prin decoraţiuni (opere de artă)
Întregul mobilier şi toate finisajele sunt de cea mai bună calitate şi sunt realizate în cea mai mare parte de furnizorii cu tradiţie în domeniu având cea mai vastă expertiză în domeniul hotelier
Suprafata totala construita, apartinatoare Noblesse Boutique Resort, este de aproximativ 800mp. Teren liber apartinator: aprox. 200mp.

Proiectul hotelier, de tip resort, permite extinderea cu inca 5 camere. La acest moment activitati de construire/amenajare sunt in curs de implementare astfel incat pana la sfarsitul acestui an sa putem ajunge la un numar de 17 camere( single, duble si apartamente). Se lucreaza si la dezvoltarea unui centru spa, astfel incat sa crestem numarul de facilitati oferite. Accesul in acest nou imobil se face din curtea hotelului, astfel incat o singura receptie sa deserveasca ambele unitati de cazare.

Noblesse Boutique Resort a fost lansat in Mai 2017 si se bucura de un real succes.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.noblessehotel.ro

Localizare şi împrejurimi