Pensiune + Restaurant / vanzare / Marginimea Sibiului

Gura Râului - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


Caracteristici

  • Nr. camere:15
  • Suprafaţă cameră:23 mp
  • Suprafaţă teren:2800 mp
  • Nume proprietate:Pensiune

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

Select Imobiliare, propune spre vanzare in exclusivitate, Pensiune in Marginimea Sibiului la doar 16 km de Sibiu, intr- o zona renumita atat pentru traditii si obiceiuri cat si pentru frumusetile naturale ale acestui loc. Imobilul este format din 2 corpuri: corp vechi si corp nou, ambele construite la date diferite fiind o constructie datata anilor 1990 - 2000 cu finalizare in anul 2008, avand un regim de inaltime diferit, astfel corpul vechi: cu regim de inaltime: D +P +E iar lipit de acesta se afla corpul nou de cladire cu regim de inaltime: D + P+ M. Suprafata desfasurata totala fiind de 1055 m, suprafata construita totala de 965 mp iar suprafata utila totala de 804 mp fiind compusa din 14 camere si un apartament, din care 10 camere au baia proprie, 4 camere cu 2 bai comune, 2 apartamente cu baie proprie. Suprafata totala a terenului unde este situata pensiunea este de cca 2800 mp, detinand 2 CF-uri,

Datorita amplasarii, capacitatii si a modului de desfasurare, imobilulul, se preteaza la mai multe tipuri de activitati in functie de necesitatile si cerintele zonei. Pensiunea este dotata cu 5 intrari, detinand autorizatie ISU, totodata fiind clasificata in trecut si in prezent cu 3 Margarete. Momentan se afla in stare functionala, se vinde mobilata si utilata conform pozelor.


CARACRTERISTICI:

-Demisol alcatuit din: hol, oficiu, casa scarii, bucatarie, spalatorie, 3 spatii depozitare, spatiu tehnic centrala, sala de mese + bar, 5 grupuri sanitare.

-Parter alcatuit din: birou, sala recreere, 2 holuri, 2 vestiare femei / barbati, debara, receptie, 4 camere, chicineta- componenta apartament, 9 grupuri sanitare, 1 spatiu depozitare.

-Etaj alcatuit din: sala seminar, sala protocol, 3 holuri, birou, oficiu, casa scarii, 5 camere, 1 apartament, 7 grupuri sanitare + pod mansardabil.

Structura de rezistenta este conceputa astfel:

Fundatii - fundatie cu talpa continua din beton armat.

Peretii - sunt din zidarie portanta de caramida cu samburi si centuri de beton armat cu grosimea intre 25 si 45 cm in functie de nivel, cu insertii romboidale de piatra de rau, avand si o termoizolatie cu polistiren extrudat si expandat cu grosimea de 5 - 10 cm.

Plansee – din beton armat monolit cu grosimea de 12,5 cm; peste demisol este si planseu de lemn din grinzi de 20 x 20 cm.

Acoperis – este realizat din sarpanta din lemn acoperita cu tigla.

DOTARI:

- 2 centrale, panouri solare,electrocasnice de inalta calitate
- podele cu gresie si parchet laminat,filigorie acoperita.
- tamplarie exterioara PVC cu geam termopan triplu stratificat,
- instalatii electrice noi
- utilitatiile precum: apa, curent, gaz, canalizare, strazi asfaltate.

PRET SOLICITAT: 265.000 euro

Localizare şi împrejurimi