Vand pensiune funcțională și casa de locuit in Tocile

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.445.874 RON
351.906 USD
299.000

EUR

Caracteristici

  • Nr. camere:12
  • Suprafaţă cameră:15 mp
  • Suprafaţă teren:750 mp
  • Nume proprietate:Pensiune in Tocile si casa de locuit

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Vand pensiune functionala si casa de locuit situate in Tocile , o zona superba de munte , la o distanta de 15km de Sibiu .
Pensiunea are acces facil de la drumul principal (sosea) .
Atat casa cat si pensiunea sunt constructii relativ noi din 2008 si confortabile cu o priveliste extraordinara, situate intr-un cadru natural intim, langa padure , un loc ideal de petrecere a vacantei, a sfarsitului de saptamana.
Terenul pe care sunt ridicate ambele imobile este in suprafata de 750mp si ofera o parcare generoasa pentru 10-12masini . Langa pensiune este construita o casa unifamiliala care se vinde impreuna cu pensiunea .
Pensiunea este formata din pivnita +parter +mansarda cu o suprafata utila de 350mp si este structurata astfel:
-Pivnita - cu o suprafata de aprox. 50m -camera tehnica ;
-Parter cu o suprafata de 150mp : living generos cu locul de servit masa , bucatarie complet mobilata si utilata , terasa , un dormitor cu baie ,cu 2 paturi duble pentru 4 persoane, casa scarii , Wc-urile de serviciu , mic spatiu tehnic ;
--Mansarda cu o suprafata de 150mp formata din 6 camere duble (una din ele cu 2 paturi pentru 4 persoane) , 6 bai , hol si 2 balcoane pe 4 camere si hol .
Toate camerele dispun de baie proprie - cabina dus, televizor, Digi Tv,. Livingul este spatios, confortabil are o terasa dotata cu masa cu banci , bucatarie este complet utilata cu :frigider, plita electrica si cuptor, filtru cafea, vesela, tacamuri etc.
Pensiunea este dotata cu incalzire centrala proprie pe lemne,boiler , apa din fantama ,fosa septica , curent electric etc. Pensiunea se vinde complet mobilată si utilata . Casa unifamiliala este formata din parter si mansarda si are o suprafata utila de 120mp , fiind structurata astfel:
-parter : living generos , bucatarie , hol , terasa cu coborare in pivnita ;
-mansarda 3 dormitoare decomandate , o baie mare , balcon .
Casa se vinde mobilata si utilata. Ca si utilitati exista : incalzirea centrala pe semineu , dar si pe centrala termica Ferrolli pe peleti , curent electric, fosa
septica , apa din fantana ,internet , cablu-tv etc . Ambele imobile se vand la pretul de 299.000Euro negociabil.
Se accepta si schimb cu 2 apartamente de 2 camere in Sibiu , in źone bune +diferența de pret.
Intreg imobilul este ideal pentru cineva care doreste sa desfasoare o activitate si o afacere deja functionala si in acelasi timp sa si locuiască intr-o zona frumoasa de munte , departe de agitația oraselor .

Localizare şi împrejurimi