Vanzare Spatiu Comercial Oniscani Complex Agrement COMISION 0%

Oniscani - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


904.761 RON
209.426 USD
190.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Denumire imobil:Vila + Lac privat - Oniscani
  • Regim înălţime:P+M
  • Nr. locuri parcare:2
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2012
  • Suprafaţă teren:1111 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

COMPLEX AGREMENT + VILĂ - LAC PRIVAT - Oportunitate reală de investiție
Avem adevărata onoare să vă prezentăm o OPORTUNITATE UNICĂ de investiție. Vă propunem spre vânzare un complex de agrement (vilă + anexe, 2 piscine, terenuri sportive, lac de pescuit + teren) în Onișcani, comuna Filipești, Bacău.

Întregul complex este ideal pentru lansarea unei afaceri în agro-turism. Puteți folosi terenul + spațiul amenajat cu piscine pentru deschiderea unei pensiuni, iar vila și anexele sunt un spațiu locativ excelent. De asemenea, aveți la dispoziție peste 11 hectare luciu apă – o investiție incredibilă pentru pasionații de pescuit sportiv.Complexul este format din:
Vilă 5 camere, 180mp suprafață utilă P+M (construcție 2012) cu un beci de 24mp, anexă sub formă de garsonieră + bucătărie – cu 2 camere frigorifice, totalizând 72mp utili, utilizată în prezent pe post de casă pentru paznic, un garaj dublu din zidărie 24mp, situate pe o suprafață de 2500mp teren. Pe acest teren se află și suprafețe special amenajate pentru relaxare – zonă de grătar, 2 piscine – una de 40mp – pt. copii, una de 100mp – pt. adulți, un tern fotbal, teren tenis de picior și volei, micropădurice, 2 terase acoperite – una conține bar, dușuri și 2 grupuri sanitare. De asemenea, pe teren se mai află amenajată și o livadă cu 120 de nuci și un teren construit special pentru parcare auto cu o capacitate de 100 vehicule. Toate cele menționate mai sus sunt proprietate personală.

De asemenea, există 11 hectare de luciu apă – pentru pescuit sportiv și acvacultură. Jumătate din suprafața iazului este înconjurată de pădure, aceasta totalizând aproximativ 1,7h iar în cadrul acestui spațiu sunt amenajate locuri speciale cu grătar, mese de lemn masiv, loc pentru parc de rulote și grupuri sanitare, existând și racordare la curent trifazic. Peisajul este cu adevărat feeric. Pe lângă lac, mai există 2 hectare de apă în amenajare, perfecte pentru poziționare căsuțe de vacanță sau camping turistic. Terenul aferent acestui lac este de 0,7h. Lacul secundar beneficiază de intrare separată. Lacul principal conține și pontoane special amenajate pentru pescari. De asemenea mai există și 1111mp itravilan concesionat. Oportunitatea de investiție este excelentă. Lacurile și terenul aferent celor 2 se află în concesiune pe 49 de ani (contract început în 2012), cu drept de preemțiune de 25 de ani.Prezentare Vilă:
Vila din complex este o construcție din 2012, construită pe cadre de beton armat, cu zidărie din cărămidă, amenajată pe plan P+M, compartimentată în: hol intrare 6,6mp, bucătărie + dining16,2mp, baie 4mp, cameră tehnică 5,8mp, spațiu depozitare 2,5mp, living 30,5 + cameră birou și o terasă închisă la parter. La etaj se află hol + casa scării, 2 dormitoare cu balcon, (16,43 - 13,3mp) un alt dormitor cu balcon separat, o baie.

Vila este complet mobilată, utilată, cu o stare excelentă. Încălzirea se face pe centrală cu lemne, dublată de centrală electrică. Ca dotări avem: geamuri termopan și uși PVC, podele cu gresie și parchet, casa este izolată. În ceea ce privește utilitățile, casa este racordată la curent trifazic, internet, telefon. Există o fosă septică și un puț forat în adâncime 40m, dar și 2 fântâni și 3 hidrofoare. Apa este potabilă, având o calitate admirabilă.

Accesul la casă este pietruit, iar accesul la complex se face atât pe stradă asfaltată cât și pe drum pietruit.


Oportunități de dezvoltare a unei afaceri:
Afacere piscicolă
Acest complex reprezintă o adevărată ocazie investițională din mai multe puncte de vedere. Are un potențial extraordinar din punct de vedere al activităților de agrement. Iazul Onișcani reprezintă un peisaj feeric, iar din punct de vedere piscicol, acesta este comparabil cu Delta Dunării, în el supraviețuind în condiții excelente specii de pești cunoscute precum: crapul, cosașul, carasul, plătica, roșioara, bibanul, beldița, știuca, șalăul, somn etc.

De asemenea, cele 11h de apă (2000 x 60 - 70m) au un aspect calitativ ridicat, extrem de ferit de poluare și de factori de risc, fiind singura acumulare de apă din Moldova în care mai supraviețuiești "linul". Este alimentată din izvoare proprii, puternice, fiind legat și de un pârâu zonal, extrem de curat. Faptul că pădurea oferă deja spații special amenajate pentru camping și pentru pescari, iar lacul este prevăzut cu pontoane și locuri special amenajate cu spații de relaxare și grătare, dar și faptul că iazul este ușor accesibil de pe drumul european E85, cu intrare directă pe un drum propriu de 150m, acestea pot reprezenta deja un avans al lansării unei afaceri de succes în piscicultură.

În plus, balta Onișcani este extrem de cunoscută în zonă. Potențialul său este recunoscut și de către amatorii și profesioniștii de pescuit sportiv, dar și de către presă. În nenumărate rânduri, iazul a adăpostit activități de pescuit sportiv, menționate în ziar: Ziarul Deșteptarea Bacău - articol 2015 "Știuca la vobler", Adevărul.ro - 2011, pescuitmania.ro și pescuitul.ro - site-uri de specialitate, în cadrul cărora Balta Onișcani este înscrisă ca loc de pescuit sportiv.

Potențial turistic al zonei
Investiția reprezintă o oportunitate UNICĂ în viață, deoarece prețul reprezintă un chilipir. Iar potențialul de dezvoltare turistică este iminent. În satul alăturat, în Filipești, se pregătește un proiect turistic de anvergură – cel mai mare labirint verde din lume – realizat din gard viu. Traseul labirintului măsoară peste 11km, iar suprafața este de 16.200mp. Inaugurarea acestuia se face în acest an. Proiectul se bucură și de prezența în presă – Adevărul.ro, ZiarulEvenimentul.ro, pregătindu-se și de înscrierea în cartea recordurilor.

De asemenea, alături de acest paradis al naturii, va fi construit și un Aqualand de anvergură.

În ceea ce privește turismul, complexul oferă 2h de pământ pe care se pot amenaja căsuțe de camping sau se pot construi pensiuni, hoteluri. Există deja parcare, loc de camping pentru rulote, iar chiar vila poate reprezenta o oportunitate de desfacere în acest sens. Puteți considera astfel că și în turism, în ceea ce privește o viitoare investiție, avansul este deja prezent. Vă bucurați de foarte multe avantaje: apropierea de Drumul European E85, proximitatea orașelor Bacău și Roman, ba chiar potențialul turistic al comunei Filipești - Locul de naștere al maestrului Radu Beligan.

Este extrem de limpede că avantajele sunt de partea dumneavoastră, în cazul unor investiții, terenul fiind deja amenajat în acest scop, iar locul permițându-vă să avansați în această direcție. În plus, există oportunitatea de amenajare a unor piste pentru ATV sau a unor terenuri de echitație.

Oportunitate lansare evenimente:
Spațiul extrem de mare și peisajul oferit de lac și de pădure pot reprezenta ocazia perfectă pentru amenajarea unui restaurant cu recepție, specific zonei. Astfel, posibilitatea dezvoltării unei nișe de organizare evenimente - nunți, botezuri, petreceri private, maraton sportiv, pescuit etc. este nelimitată. Puteți amenaja corturi și puteți construi săli speciale pentru nunți pe acest spațiu. Un astfel de peisaj v-ar poziționa din prima în topul dorințelor oricărui cuplu de a se întoarce la origini și de a-și petrece cea mai importantă zi din viață în natură, poate chiar cu o nunta pe lac.

Luând toate acestea în calcul, prețul cerut pentru această proprietate reprezintă o absolută ocazie.

Preț vânzare complex: 190.000 de euro – pentru tot ce este menționat mai sus

Reprezentant – Reprezentare EXCLUSIVĂ – Ares Real Estate Services – consilier Bogdan Marius

Cumpără-ți propria bucată de RAI! Complex AGROTURISTIC de excepție!
Boierii de ieri, moșierii de azi, adevărații investitori de mâine...

Acum ai șansa UNICĂ în viață să poftești și tu la masa lor. Poți achiziționa, la un preț de OCAZIE, o reală investiție. Un complex agroturistic care îți va oferi mai mult decât locuința din povești pe care tu și familia ta ai visat-o mereu. Această achiziție te va transforma într-un real investitor, încă din prima zi.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai propria moșie? Un lac privat? O zonă special amenajată pentru pescuit sportiv și activități de relaxare? Ei bine, află că toți oamenii își doresc o parte din asta. Iar tu o poți avea acum, pentru un preț excelent. În plus, le poți oferi și lor șansa să se bucure de ele, prin organizarea de evenimente – este una din oportunitățile pentru care ai putea investi aici.

Piscinele, terenurile de sport, zonele de camping și lacul pot fi peisajul feeric în care multe cupluri își doresc petrecerea celei mai importante zile din viața lor. De asemenea, mulți vor dori să-și petreacă zilele toride de vară într-un asemenea cadru.

Peisajul în sine este o investiție doar la gândul că, zi de zi, în fiecare clipă a vieții tale, de acum înainte, copilul tău va putea ieși din curte și va putea zburda liniștit pe sute, mii, zeci de mii de metri pătrați, prin pădure, pe pontoane, în zone amenajate pentru joacă și pentru distracție... Toate acestea ale lui. Ale tale și ale celor dragi.

O vilă uriașă, o zonă de neuitat, un lac privat și o pădure întreagă la dispoziția ta. Poate incredibil la acest preț, dar cât se poate de adevărat. În EXCLUSIVITATE, doar pentru tine. Alegerea este a ta!

Investiția este tot a ta, iar aceasta este nu doar o investiție în afacerea ce va urma, ci și în viitorul tău. Gândește-te cum ar fi să lași copilului tău o întreagă moșie și o afacere la cheie în administrare? Care ar fi începuturile vieții sale?

Nu te-am convins? Nici nu este nevoie. Pentru că peisajul și oportunitățile de dezvoltare prezente în complex o vor face de la sine. Noi doar te invităm să îți petreci o zi alături de noi, în acest PARADIS, un peisaj ce-ți poate deveni CASĂ, chiar începând de mâine!

Contactează-ne și vino să vizitezi complexul. O vilă pentru tine și familia ta, un lac și o oportunitate de a-ți lansa afacerea viselor tale. Te așteptăm!

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent

Localizare şi împrejurimi