Spatiu comercial,showroom, depozitare, reprezentanta, Brasov

Braşov, zona Calea Bucureşti - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


6.921.648 RON
1.682.257 USD
1.420.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală proprietate:1.850 mp
  • Regim înălţime:P+1E
  • Nr. locuri parcare:93
  • An construcţie:2007
  • Suprafaţă teren:7920 mp

Specificaţii

RE/MAX Central va propune spre vanzare sau inchiriere o cladire multifunctionala situata la intrarea in Brasov, dinspre Predeal, cu deschidere la DN1.
Cladirea este una de tip showroom si spatiu service sau depozitare. Initial cladirea a fost construita si folosita pentru reprezentanta si service auto.
Terenul are o suprafata totala de 7920 mp, cu deschidere la DN1 de 49 metri liniari, platforma betonata in jurul cladirii, unde sunt create peste 90 locuri de parcare.
Imobilul a fost construit in perioada 2007/2008, fundatii si pardoseala din beton, structura cu stalpi si grinzi metalici, partea de showroom are fatada de tip cortina de sticla iar partea de service este inchisa cu panouri de tip sandwich de 8 cm grosime, acoperisul este din tabla, cu izolatie si membrana bituminoasa la exterior.
Cladirea este compusa si compartimentata dupa cum urmeaza:
Showroom'ul are 814 mp cu inaltime de 6,6 metri la cornisa si 8,5 metri la coama, aproximativ 667 mp parter si 147 mp la etaj; parterul este de tip open space cu trei birouri, caserie si grup sanitar; la etaj sunt trei birouri, un open space cu vedere catre zona de jos, chicineta si loc de luat masa alaturi de grupuri sanitare.
Zona de service a fost gandita si compartimentata pentru functionarea unor reprezentante cu service auto complet, cu zona de mecanica, tinichigerie si vopsitorie. Exista incaperi gandite pentru magazie, birou , vestiare si grupuri sanitare cu dusuri pentru angajati, etc. Suprafata totala a zonei de service depaseste 1000 mp iar inaltimea maxima la cornisa este de 5,5 metri iar la coama de 5,71 metri.
Spatiile interioare sunt realizate integral din pereti din gipscarton si tamplarie PVC cu geam termopan, partial pereti de sticla, pardoseli gresie pentru zona de prezentare si beton in spatiul de service , parchet in birouri, etc.
Datorita tipului de constructie interioarele pot fi modelate in functie de specificul fiecarei activitati pe care viitorul utilizator le realizeaza.
Cladirea este conectata la toate utilitatile publice, apa/canal, energie electrica 100KW, gaze naturale, internet/telefonie.
Starea imobilului, tinand cont de gradul de uzura normala, se prezinta in conditii bune, evident noul beneficiar isi poate reamenaja proprietatea dupa nevoile si specificatiile necesare.
Din punct de vedere juridic proprietatea este tranzactionabila, fara restrictii.
Recomandam proprietatea atat pentru scopul pentru care a fost construita cat si pentru reconversia ei in magazin de prezentare cu spatiu de depozitare sau productie aferent, centru de evenimente, etc.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 3
Suprafata construita: 2000 mp
Nr incaperi: 10
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 1420000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 832.36
monedavanzaremp: EUR
pretinchiriere: 9000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 5.28
monedainchiriereunitar: EUR

Pret inchiriere: 9000 EUR / luna, 5.28 EUR/ mp / luna
Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi