Spatiu comercial , parter Europe Residence, str. Avram Iancu, central, Brasov

Braşov, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


813.624 RON
190.924 USD
168.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală proprietate:180 mp
  • Regim înălţime:P+10E
  • An construcţie:2008

Specificaţii

RE/MAX Central propune la vanzare un spatiu comercial , amenajat foarte interesant, cu adresa Strada Avram Iancu la numarul 48A, la parterul Europe Residence.

Zona unde se afla proprietatea este una centrala, denumita Brasovul Vechi/Blumana, si beneficiaza de un acces catre Centrul Istoric destul de rapid, atat cu automobilul cat si mers pe jos. In imediata vecinatate se afla pe langa proprietati rezidentiale , blocuri si case de locuit si spatii si cladiri de birouri, restaurante si cafenele, clinici medicale, hoteluri si pensiuni, supermarket Kaufland si multe alte locatii de interes.

Spatiul comercial se prezinta in conditii foarte bune in ceea ce privesc finisajele, pardoseala este in totalitate placata cu gresie portelanata, tavan cu spoturi si instalatii de iluminat, pereti foarte drepti vopsiti cu vopsea lavabila in culori personalizate, grup sanitar amenajat cu un design deosebit, suprafete vitrate generoase, calorifere metalice cu repartitoare de caldura montate, taplarie pvc cu geam termopan in perfecta stare de functionare si estetica.

In trecut au functionat in acest spatiu o cafenea, un salon de infrumusetare si un showroom de rochii de mirese si accesorii pentru nunti, ultima amenajare fiind facuta destul de recent si personalizata pentru ultima activitate prezentata.
Recomandam proprietatea atat pentru activitatile de prezentare si showroom, salon infrumusetare, clinica sau activitati medicale, birouri cu personalitate, sau investitie in vederea inchirierii.

Accesul in spatiu se face pe doua parti in lateralele acestuia, iar din proprietate se poate accesa o curte interioara care poate fi folosita ca si spatiu de relaxare, sau orice activitate care va vine in minte, evident pastrand cumva anumite limite :-)

Daca cumva v-am starnit interesul pentru aceasta proprietate va stau la dispozitie cu, poate, mai mute informatii si de ce nu o vizita la locatie. Pentru aceasta gasiti afisate numerele de telefon sau adresele de email.


https://www.youtube.com/watch?v=aY8wABGEpLA&feature=youtu.be

Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 1
Suprafata construita: 190 mp
Nr incaperi: 1

pretvanzare: 168000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 933.33
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi