Spatiu comercial, investitie, 13 Decembrie vis a vis Mall Coresi

Braşov, zona Tractorul - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


772.608 RON
174.945 USD
160.000

EUR

+ TVA

Detalii

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală proprietate:72 mp
  • Regim înălţime:P+7E
  • Nr. locuri parcare:1
  • An construcţie:2014
  • Suprafaţă teren:10 mp

Specificaţii

Sunt Florin Ciche , consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central din Brasov. In cele ce urmeaza va prezint o proprietate interesanta, aflata in portofoliu companiei, un spatiu comercial , amplasat ideal, cu vizibilitate maxima.

Spatiul comercial se afla pozitionat cu deschidere la strada 13 Decembrie , in cartierul denumit neoficial inca " Noul Tractoru", in parterul uni bloc nou, construit acum 5 ani. amplasat cumva in intersectia 13 Decembrie cu Zaharia Stancu, ceea ce face ca vizibilitatea catre aceasta proprietate sa fie maxima pentru zona in care se afla. Trebuie sa mentionam si faptul ca este usor de localizat si de catre cei care acceseaza Centrul Comercial Coresi.

Suprafata utila a spatiului este de 72 mp, iar datorita amplasarii pe coltul blocului beneficiaza si de vitrina pentru expunere dubla, in lungime de minim 7 ml. Compartimentarea interioara este flexibila, in sensul ca se poate obtine usor un open space pe toata suprafata spatiului, pastrand evident un grup sanitar. Astazi, spatiul este format din doua incaperi, doua grupuri sanitare si un oficiu, toate compartimentarile fiind facute din pereti usori din gipscarton.

Interioarele sunt complet amenajate, vitrinele sunt din profil PVC cu geam termoizolant, pardoseala este incalzita si placata cu gresie, instalatii electrice si sanitare functionale, utilitati complete si contorizate individual.
Proprietatea beneficiaza si de un spatiu suplimentar , o boxa aflata la subsolul blocului , in suprafata de putin peste 6 mp, iar la exterior de un loc de parcare privat, cu bariera de aces.

Spatiul comercial poate fi achizitionat atat pentru dezvoltarea propriei afaceri cat si ca investitie in vederea obtinerii de venituri pasive din chirii. Proprietatea poate produce un randament al investitiei cuprins intre 8 si 10 % pe an.

Pentru a completa informatiile sau pentru a viziona impreuna proprietatea ma puteti contacta la numerele de telefon si adresele de email afisate.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 80 mp
Nr incaperi: 2
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 160000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 2222.22
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi