Vila interbelica spatii office birouri 13 Septembrie Piata Arsenalului Uranus

Bucureşti, Sector 5, zona 13 Septembrie - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.739.048 RON
904.288 USD
760.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • Regim înălţime:D+P+2E+M
  • Stare imobil:modernizat (2008)
  • Nr. locuri parcare:2
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2008
  • Suprafaţă teren:328 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Sunteti in cautarea unei cladiri cu un potential extraordinar, intr-o zona centrala, legata si foarte recunoscuta, in Bucuresti? Perfect! Avem placerea sa va prezentam o proprietate deosebita, intr-o zona exceptionala!

Oferim la vanzare o vila interbelica din 1938, reconsolidata si renovata total in 2008, intr-o zona excelenta si sigura a 13 Septembrie, Piata Arsenalului, langa Hotel Marriott, Palatul Parlamentului, Parc Izvor si Catedrala Mantuirii Neamului. Vila este dispusa pe D+P+2E+M, are 708 mp utili, 27 de camere, 12 bai, 4 bucatarii, camari, debarale, o curte mica, o terasa restransa si 3 cai de acces diferite. Terenul aferent acestei proprietati este de 328 mp.

In prezent, proprietatea deserveste atat partea de office cat si cea de locuit. Demisolul, parterul si etajul 1 sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor de birou, iar etajul 2 si mansarda, ca spatiu de locuit. Referitor la mansarda, este inca nefinalizata, insa prezinta autorizatie de compartimentare si compune, impreuna cu etajul 2, 5 apartamente si 1 garsoniera.

Toate aceste spatii pot fi utilizate de proprietar pentru uzul propriu sau pot fi inchiriate. Cu titlu de exemplu, spatiile sunt potrivite pentru o casa de avocatura, societate profesionala notariala, sediu de firma si multe altele, avand camere multiple pentru activitati de secretariat, receptie, sali de consiliu, sali de conferinte, arhiva. De asemenea, datorita faptului ca accesul in cladire se poate face prin 3 cai diferite, functionalitatea este una aparte, iar usurinta cu care se adapteaza la o gama foarte variata de activitati este pur si simplu remarcabila.

In afara de potentialul deosebit al cladirii in particular (faptul ca poate fi folosita oricum se doreste si poate fi convertita pentru orice tip de activitate), este important sa amintim faptul ca si potentialul zonei este unul exceptional. In acest sens, dupa finalizarea lucrarilor la catedrala, interesul in zona va fi unul deosebit iar turismul religios se va intensifica extraordinar de mult. Simultan, preturile imobilelor si interesul in aceasta zona vor creste semnificativ, proportional cu interesul aratat si numarul imens de persoane care o vor vizita (atat din tara cat si din strainatate).

Aceasta cladire nu este monument istoric si a fost renovata integral in anul 2008, asa cum puteti vedea in poze. Renovarea a implicat finisaje moderne (gresie, faianta, parchet, usi schimbate, vopsea lavabila, geamuri de termopan, circuite electrice noi, aparate de aer conditionat si altele).
Cu privire la modul cum sunt impartite incaperile, situatia sta astfel:

Demisol: 4 camere, 2 bai, 4 holuri, 2 depozite; suprafata utila de 105.10 mp;
Parter: receptie, 6 birouri, 2 bai, 1 hol; suprafata utila de 158.63 mp;
Etajul 1: 6 birouri, 1 bucatarie, 1 camara, 2 bai, 2 debarale, 1 hol; suprafata utila de 148.64 mp;
Etajul 2: 5 camere, 2 bucatarii, 3 bai, 2 holuri; suprafata utila de 135.15 mp;
Mansarda (open space) cu autorizatie de compartimentare pentru: 5 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 1 debara si 2 holuri; suprafata utila de 160.53 mp.

Pretul acestei proprietati deosebite de 708 mp utili este de 760.000 euro (echivalentul global pentru 1.073 euro/mp util !).

Pentru orice alte informatii sau pentru vizionari, va rugam sa ne contactati.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Certificat energetic

  • Clasa energetică: C

Localizare şi împrejurimi