Spaţiu comercial de vânzare

Bucureşti, Sector 4, zona Apărătorii Patriei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.535.030 RON
616.496 USD
514.800

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:1980

Specificaţii

Proprietatea este situata in zona de sud a Municipiului Bucuresti, pe o strada amplasata intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni. Zona este intens circulata atat auto, cat si pietonal. In aceasta zona se regasesc si alte unitati comerciale, restaurant, clinici si spitale, unitati de invatamant, institutii ale statului etc. Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la 2 minute de mers pe jos de proprietate.
Proprietatea este formata dintr-un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte cu regim de inaltime P+8E si terenul aferent in cota indiviza si in suprafata de 39 mp.
Constructia este realizata pe structura din cadre de beton armat cu inchideri perimetrale din placi prefabricate din beton armat si BCA. Tamplaria interioara este din PVC cu geam termopan, la fel ca cea exterioara. Pardoselile sunt mixte: gresie si mocheta, iar peretii sunt finisati cu zugraveli lavabile si placati partial cu faianta in grupurile sanitare.
Valoarea bunurilor mobile aflate in incinta imobilului nu este inclusa in pret. Tranzactia de vanzare a acestei proprietati implica si inchirierea ulterioara integrala a spatiului de catre BCR.

Localizare şi împrejurimi