Spaţiu comercial de vânzare

Bucureşti, Sector 4, zona Berceni - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.763.353 RON
668.526 USD
561.600

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • An construcţie:1980

Specificaţii

Proprietatea este situata in zona de sud a Municipiului Bucuresti, in imediata vecinatate a DGITL Sector 4. Zona are un caracter mixt , cuprinzand atat blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, cat si unitati comerciale individuale. In zona, atat traficul auto cat si cel pietonal sunt ridicate, spatiul beneficiind de vizibilitate buna din artera principal. Statia de metrou Piata Sudului se afla la cca 10 minute de mers pe jos.
Proprietatea este formata dintr-un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte si terenul aferent in suprafata de cca 28 mp, detinut in cota parte indiviza. Constructia este realizata pe o structura din cadre de beton armat cu inchideri perimetrale din placi prefabricate de beton armat si BCA. Placari gresie si faianta in baie si bucatarie, mocheta si gresie in spatiu de lucru cu publicul, vopseli lavabile, Tamplarie exterioara este din PVC cu geam termopan, la fel si cea interioara. Pardoselile sunt mixte: gresie si mocheta, iar peretii sunt finisati cu zugraveli lavabile si placati partial cu faianta in grupurile sanitare.
Valoarea bunurilor mobile aflate in incinta imobilului nu este inclusa in pret. Tranzactia de vanzare a acestei proprietati implica si inchirierea ulterioara a unei suprafete de catre BCR.

Localizare şi împrejurimi