Parc de dezmembrari auto gama VAG si service auto complet utilat, 1080 mp, Ilfov

Bucuresti, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.194.950 RON
275.664 USD
250.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • Denumire imobil:SC DEZMEMBRARI AUTO POPESTI SRL
  • Stare imobil:modernizat
  • Nr. locuri parcare:4
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2012
  • Suprafaţă teren:820 mp
  • Grad ocupare clădire:70 %

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

SC DEZMEMBRARI AUTO POPESTI SRL este un parc de dezmembrari si service auto specializat pe gama VAG in general pe modelele de generatie noua, afacere cu o vechime de peste 16 ani, cu peste 350 de clienti activi si distributie de piese auto noi si sh in toata tara, iar prin colaborare oferim servicii de reconditionare pentru diferite anexe ale unui autovehicul.

Sediul firmei este situat in Jud. Ilfov, Popesti Leordeni, la 3 km de Bucuresti respectiv 2 km de Soseaua de Centura.

Locatia functioneaza pe o suprafata de 1080 mp din care: 820 mp reprezentand parcul de dezmembrari cu cele 2 depozite construite si 260 mp service-ul auto in incinta caruia dispunem de: toaleta, camera de birouri si 4 anexe folosite pentru depozitarea pieselor auto.

Firma are toate autorizatiile pentru a functiona perfect legal ( Mediu, RAR, Primarie etc) si se vinde impreuna cu firma. Service-ul este dotat si utilat cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii: elevator, bancuri de scule, tester/diagnoza, compresor, spatiu pentru mecanica ( gropi), angajati calificati cu contracte de munca, vopsea epoxidica, imagine si potential foarte bun.

O previziune a anului 2015 arata ca in Romania se vor infiinta 50.000 de noi start-up-uri iar printre primele 3 industrii se numara domeniul auto. O alta veste buna este ca parcurile auto din Romania sunt in continua crestere, atat cele de masini noi prin programe precum rabla si prima masina cat si cele second hand. Statisticile arata faptul ca in ultimii ani numarul masinilor SH din import a fost de 3-4 ori mai mare decat numarul noi inmatriculate. Pentru service-urile auto asta este o veste buna, insemnad o crestere a pietei de la an la an.
Mai multe detalii dupa semnarea unui contract de confidentialitate!

Oferim sprijin si instructaj cumparatorului!

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi