Spatiu comercial Matei Basarab- Decebal bloc nou

Bucureşti, zona Decebal - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.659.824 RON
656.309 USD
540.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală proprietate:290 mp
  • Regim înălţime:D+P+6E
  • An construcţie:2009
  • Suprafaţă teren:60 mp

Specificaţii

Va prezint spre vanzare un spatiu commercial cu o suprafata de aproximativ 300mp situat la mezanin intr-un imobil construit in 2009.
Spatiul comercial este amenajat modern cu compartimentari pe rigips cu izolatie fonica, poate fi utilizat atat ca magazin comercial cat si ca spatiu de birouri de lux, asa cum este acum.
Spatiul are acces propriu diferit de ceilalti locatari ai imobilului.
Spatiul are urmatoarele finisaje, gresie, granit si travertin pe holuri si terasa, parchet laminat in incaperi, usi sticla securizata, tamplarie pvc cu geam termopan, incalzire centrala proprie, sistem de climatizare, sisteme anti incendiu, sisteme de dezumidificare, sisteme de supraveghere, interfon, acces pe cartela, sistem automat de odorizare, sistem de supraveghere, izolatie termica exterioara si interioara.
Per total sunt 8 incaperi, 3 grupuri sanitare toate facute pe compartimentare usoara, se poate reconfigure oricand spatiul pentru orice alta activitate.

In imediata apropiere avem mijloace de transport in comun, magazine, supermarketuri.Bd Decebal, Calea Calarasilor si la cateva minute pana la metrou Piata Muncii.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 4
Suprafata construita: 320 mp
Nr incaperi: 8
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 540000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1862.07
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi