ID Anunt: #XCC01402T

imobiliare.ro

Spatiu comercial pretabil cafenea/birou

Bucureşti, zona Herăstrău - Hartă
Actualizat azi
502.904 RON
124.091 USD
102.100

EUR

+ TVA
Comision: standard
Spatiu comercial pretabil cafenea/birou - imaginea 1
Spatiu comercial de vanzare in Bucuresti, Herastrau, P+4E, Tip imobil: Bloc de apartamente
Vezi galeria
 • Spatiu comercial pretabil cafenea/birou - imaginea 1
  Spatiu comercial de vanzare in Bucuresti, Herastrau, P+4E, Tip imobil: Bloc de apartamente
 • Spatiu comercial pretabil cafenea/birou - imaginea 2
  Spatiu comercial de vanzare in Bucuresti, Herastrau, P+4E, Tip imobil: Bloc de apartamente
 • Spatiu comercial pretabil cafenea/birou - imaginea 3
  Spatiu comercial de vanzare in Bucuresti, Herastrau, P+4E, Tip imobil: Bloc de apartamente

Caracteristici

 • Tip imobil:Bloc de apartamente
 • Suprafaţă totală:45,3 mp
 • Suprafaţă totală proprietate:45,3 mp
 • Regim înălţime:P+4E
 • Stadiu construcţie:in constructie
 • An construcţie:2020

Specificaţii

Plin de rafinament, POL-ul de retail al celui mai nou proiect din Herastrau este compus din mai multe spatii comerciale asezate in toate cele 6 cladiri , cu dimensiuni variate, contemporane, incat sa gazduiasca foarte mare parte din facilitatile unei locuiri rezidentiale, facilitati care in proportie foarte mare lipsesc in tot cartierul Soseaua Nordului.
Intrarea privata a fiecarui spatiu cu inaltimi de 3 metri, ne duce cu gandul la cele mai deosebite arii comerciale pe care le intalnim numai in cele mai luxoase hoteluri. Culorile si texturile ofera o introducere subtila in designul interior, reflectand standardele exceptional de ridicate ale locatiilor comerciale ale WIN Herastrau, locul perfect pentru a ne intampina clientii.

POL-ul comercial a fost proiectat meticulos pentru a maximiza spatiul interior si totodata oferind diversitate in ceea ce privesc suprafetele. Luminoase si aerisite, cu geamuri de la podea pana la tavan, acestea pot fi compartimentate in functie de nevoie fiecaruia dintre dumnevoastra.

Conceptul de design interior creeaza o identitate puternica si unica, care leaga modelul de arhitectura exterioara si interioara, in timp ce elementele de calitate si detaliile personalizate se combina pentru a crea un spatiu cu caracter si stil.

WIN Herastrau este rezultatul unui proces de proiectare aprofundat si a unei explorari detaliate a fiecarui aspect al proiectarii, constructiei si performantei cladirilor. Proiectat prin practica arhitectonica castigatoare, rezultatul este o cladire izbitoare care este finisata la cele mai precise specificatii, asezata intr-un mediu de viata superb, oferind cele mai inalte standarde de viata.

Piatetele ofera o evadare pasnica din rutina de zi cu zi, fiind un loc sociabil de intalnire, cu locuri separate, locuri de recreere si joaca. In inima plina de viata a zonei de Nord, exista o multime de spatii pentru a va relaxa si a va bucura de un aer curat in propriul spatiu verde, in timp ce faceti planuri pentru lucrurile importante din viata.

In conceptul propus de noi, luxul este exprimat prin armonie. In toata activitatea desfasurata - de la formarea echipei, la alegerea proiectelor, la relatiile cu clientii - am cautat armonia, descoperind mereu noi fatete ale ei.

WIN Herastrau este un "proiect de maturitate" - la nivel profesional si de aspiratie.

Dincolo de a fi un cumul de locuinte rafinate, WIN Herastrau urmareste:

ARMONIA VIZUALA - generata de forme, cromatica si spatii ce rezulta intr-o buna integrare in comunitate, in natura si in contextul constructiilor din vecinatate,

ARMONIA VOLUMELOR - asigurata prin suprafete utile unitare ale apartamentelor, neintrerupte de elemente de rezistenta sau de instalatii si existenta zonelor vitrate mari,

ARMONIE IN EXPLOATARE - obtinuta printr-o paleta ampla de facilitati, intre care: sali de fitness, loc de joaca pentru copii, servicii de infrumusetare si estetica, curatatorie de haine, zona dedicata intalnirilor cu prietenii, mini-market.


Suprafata construita: 51.05 mp
Nr incaperi: 2

pretvanzare: 102100
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 2253.86
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi