Spatiu cafenea Venus Residence Metalurgiei

Bucuresti, Sector 4, zona Metalurgiei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.904.600 RON
441.524 USD
400.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Denumire imobil:Cafenea
  • Stare imobil:modernizat (2019)
  • Nr. locuri parcare:5
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2019

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Spatiu comercial pretabil cafenea/cantina/restaurant/spatiu evenimente cu o capacitate de 100 locuri amplasat la parterul unui bloc in ansamblul rezidential Venus Residence in partea de sud a Bucurestiului pe strada Drumul Jilavei 62-64 langa Mega Image.

Spatiul are vitrina inalta pe doua laturi (pe lungime/fatada si pe o latime catre interiorul complexului), o suprafata utila de 200 mp care confera o capacitate de 100 de locuri, depozit marfa/spatiu depozitare de 50 mp la subsol, bucatarie, 2 bai, loc terasa, 5 locuri de parcare.

Accesul la bucatarie se face separat, iar zona de bai este compartimentata urmand regulile pentru o cafenea sau restaurant.

Pardoselile sunt din gresie inchisa la culoare, spatiul este dotat cu sistem de ventilatie centralizat (investitie evaluata la 10.000 de Euro), imediat langa este un magazin Mega Image, spatii agrement copii si locatari.

Acest spatiu comercial este o oportunitate, atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere, fiind inconjurat de 5000 de apartamente in aria Metalurgiei, in zona se construieste masiv de cativa ani si zilnic sunt prezenti doar in acel perimetru 500 de muncitori.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi