Licitaţie CLĂDIRE S+P+M, CLĂDIRE TIP HALĂ P+E ŞI TEREN central Floreşti - Cluj

Floresti - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.367.402 RON
319.464 USD
288.847

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • Denumire imobil:C1 - S+P+M & C2 - P+E
  • Nr. locuri parcare:15
  • An construcţie:2008
  • Suprafaţă teren:1000 mp

Specificaţii

Terenul în suprafaţă de 1.000 mp are formă relativ rectangulară, acesta dispunând de fronturi stradale totalizând 89,41 ml (14,71 ml la strada principală şi 74,43 ml la drumul public asfaltat care înconjoară proprietatea). Suprafaţa terenului lipsită de construcţii (564 mp) este în intregime betonată.
Vecinătăţile sunt libere de construcţii pe toată lungimea hotarelor. Astfel cum se observă din imaginea de mai sus, există un drum public asfaltat, care înconjoară proprietatea, fiind asigurat un acces optim pentru autovehicule dinspre şi către strada principală.
De asemenea, datorită vecinătăţii drumului public, pe o latură a construcţiei, în lungime de 53 m este posibilă amenajarea a 15 locuri de parcare; un total de aproximativ 20 de locuri de parcare pot fi puse la dispoziţia clienţilor/vizitatorilor pe cele două laturi libere ale construcţiei.
Imobilul este constituit din două corpuri de construcţii, o clădire S+P+M şi o clădire tip hală P+E, alipite. Cele două corpuri de construcţii au acces între ele la ambele niveluri.
Construcţia S+P+M, cu o suprafaţă construită la sol de 112 mp şi o suprafaţă construită totală de 213 mp, este compusă din parter (Su 94,35 mp), mansardă (Su 90,39 mp) şi subsol (Su 11 mp).
Construcţia tip hală P+E, cu o suprafaţă construită totală de 648 mp şi amprenta la sol 33 ml x 9 ml, este compusă din parter (Su 284,63 mp; h la grindă = 3 m; h max. = 3,4 m) şi etaj (Su 250,42 mp; h la grindă = 2,06 m – 3 m; h max. = 2,44 m – 3 m).
Ambele construcţii au structură realizată pe fundaţii continue, cu structură de rezistenţă, planşee şi scări din beton armat. Închiderile perimetrale sunt executate din zidărie de cărămidă sau BCA, prevăzute la exterior cu sistem termoizolator din polistiren grosime 8 cm.
Suprafeţele vitrate sunt generoase (213,45 mp), realizate din materiale de cea mai bună calitate, tâmplăriile exterioare fiind din lemn stratificat cu geam termoizolator lowE
Acoperişul construcţiilor este tip şarpantă, cu învelitoare din ţiglă de tablă Lindab sau tablă fălţuită Lindab. Acoperişul este termoizolat la interior cu vată minerală.
Compartimentările interioare ale corpului de clădire S+P+M sunt executate din zidărie de cărămidă sau pereţi din gipscarton iar uşile de interior sunt realizate din lemn stratificat.
Încălzirea imobilului este asigurată de un sistem de încălzire centrală cu radiatoare de oţel şi centrală termică pe gaze naturale pentru corpul de clădire S+P+M, respectiv sistem de încalzire centrală cu radiatoare din fontă şi centrală termică pe combustibil solid pentru parterul construcţiei tip hală. Etajul corpului de clădire tip hală este încalzit cu aerotermă pe combustibil solid.
Din punct de vedere al facilităţilor, imobilul dispune de acces stradal direct, pe două dintre hotarele proprietăţii, fie la strada Prof. Ioan Rusu fie la drumul public care înconjoară proprietatea, ambele fiind drumuri asfaltate. De asemenea, proprietatea dispune de toate utilităţile, respectiv alimentare cu apă potabilă, racord la reţeaua de canalizare, branşament trifazic la reţeaua de energie electrică, alimentare cu gaze naturale.

Vânzarea la licitaţie publica, în data de 18.04.2019, orele 10:00 la sediul BEJ Popa Nicolae Fanfany, Calea Dorobanţilor nr. 25 ap. 21, jud. Cluj.
Pretul de incepere a licitatiei este de 1.831.836 Lei.
Ofertanţii trebuie să consemneze la dispoziţia executorului judecătoresc, cel mai târziu până la termenul de vânzare, o garanţie de participare de cel puţin 10 % din preţul de pornire a licitaţiei al imobilului, in contul de consemnare a BEJ POPA NICOLAE FANFANY nr. RO03BTRL0130120295453100 deschis la Banca Transilvania.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura

Localizare şi împrejurimi