Spaţiu comercial de vânzare

Simeria, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


553.106 RON
134.996 USD
113.850

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Regim înălţime:P+4E
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:1981

Specificaţii

Proprietatea este situata in zona centrala a orasului, vis-a-vis de sediul Politiei. In apropiere se afla Centrul de Afaceri Simeria, Posta, Spitalul General Cai Ferate, Primaria orasului, Parcul Central, proprietati rezidentiale, Scoala Generala nr. 2, supermarket-urile Profi, Penny Market si Carrefour Market, diverse spatii comerciale si administrative. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil.

Proprietatea este formata dintr-o cladire cu regim de inaltime P din P+4E si terenul aferent de 264 mp, cu drept de folosinta. Utilitati de care dispune proprietatea: electricitate, gaz, apa si canalizare.
Aceasta dispune de fundatii din beton, stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Peretii exteriori si de compartimentare sunt din caramida. Fatada cladirii este placata cu marmura, iar tamplaria exterioara este din PVC cu geamuri termopan Peretii sunt zugraviti cu vopsele lavabile, iar tavanul este realizat din placi casetate. Pardoseala este acoperita cu marmura/mocheta si parchet in birouri, respectiv cu gresie in grupurile sanitare.

Suprafață construită desfășurată: 307,00 mp
Suprafață utilă: 254,00 mp
An construcție: 1981

Localizare şi împrejurimi