Spatiu comercial | Zona industriala | Comision 0%

Ramnicu-Valcea, zona Troianu - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.071.608 RON
248.264 USD
225.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Centru comercial
  • Suprafaţă totală proprietate:336 mp
  • Regim înălţime:P+3E
  • An construcţie:1998

Specificaţii

Vrei sa investesti intr-o cladire comerciala? Atunci te invitam sa vizionezi imobilul nostru localizat in strada Nicolae Balcescu. Cladire reprezentativa, situata in mijlocul unei zone comerciale dezvoltate, in aproprierea Dovalii.

Cladirea este distribuita pe 3 nivele (P + 2). Datorita suprafetei mari, de peste 336 mp si a compartimentarii incaperilor, cladirea poate avea functuni multiple, fiind posibila recompartimentarea.

Este o investitie cu un randament foarte bun din punct de vedere al chiriasilor, ofera posibiliatea preluarii proprietatii cu tot cu contractele de inchiriere.

Daca nu v-am convins din descriere, va invit sa vizionam impreuna!

RE/MAX este lider mondial in imobiliare cu peste 100.000 de agenti in 100 de tari. Agentii nostri constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil sa spunem ca nimeni in lume nu vinde mai multe imobile decat RE/MAX. Din acest motiv, va multumim si va promitem ca puteti conta pe noi atunci cand doriti sa vindeti, cumparati sau sa inchiriati o proprietate in Valcea si nu numai.


Nr terase: 1
Suprafata construita: 403 mp
Nr incaperi: 6
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 225000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 669.64
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi