Vand teren 29.000 mp si constructii 3.600 mp Suceava str.Traian Vuia

Suceava, zona Nord-Est - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


9.756.800 RON
2.408.908 USD
2.000.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Denumire imobil:Vand teren 29.000 mp si constructii 3.600 mp Sucea
  • Suprafaţă teren:29000 mp

Specificaţii

Proprietatea este amplasata in municipiul Suceava, in strada Traian Vuia nr. 3(in spate la Mopan), iesirea spre Radauti.
Zona este in plina dezvoltare, transformata din zona industriala in zona comerciala prin deschiderea a doua mari centre comerciale Suceava Shopping City si Iulius Mall si desfiintarea fostelor fabrici industriale. In apropiere regasim diverse societati comerciale care isi desfasoara activitatea ( SC Itacon SRL –tamplarie
PVC, SC Denis SRL producator incaltaminte, Spalatorie si vulcanizare auto, SC Romil SRL importator IVECO, SC Bistrita Aurie SRL reprezentanta Sthil), SC Arabesque SRL etc.
Zona este specifica iesirilor din orase in care se dezvolta proprietati de tip comercial, industrial si administrativ datorita facilitatilor existente in zona (acces la drum european sau national cu existenta tuturor utilitatilor pentru desfasurarea de diferite activitati conform profilului de activitate ale societatilor).
Terenul este plan, forma neregulata per ansamblu - teren format din 4 parcele alaturate.
Terenul are suprafata totala de 29.100 mp si beneficiaza de un front de cca 40 metri la drum secundar asfaltat anexa la str. Traian Vuia.
Accesul se realizeaza pietonal si cu mijloace de transport auto direct din drum asfaltat anexa la str Traian Vuia.
In zona isi desfasoara activitatea mai multe societati comerciale dintre care amintim: MOPAN- fabrica de paine, ROMIL -service si reprezentanta IVECO, SC CF Iasi, garajele de la Tasa si Atlasib, strand Suceava etc.
Zona este una preponderent comercial-industriala, reprezentand una din principalele zone comercialindustriale ale orasului Suceava. Vecinatatile proprietatii analizate sunt formate din:
- la nord: teren Primaria Suceava
- la est: lunca raului Suceava si SC CF IASI
- la vest: SC MOPAN SA
- la sud: SC MOPAN SA

Localizare şi împrejurimi