Spaţiu comercial de vânzare

Târgu-Mureş, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


13.846.301 RON
3.444.782 USD
2.840.500

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Spatiu stradal
  • Regim înălţime:1S+P+7E
  • An construcţie:1994
  • Suprafaţă teren:1045 mp

Specificaţii

Proprietatea este situata in zona centrala a orasului, o zona mixta, rezidentiala si comerciala, cu blocuri care au spatii comerciale la parter si case unifamiliale. In apropiere se afla Cetatea Medievala, Shopping Mall Mures, Inspectoratul Teritorial de Munca, Primaria Targu Mures, Prefectura Mures, precum si institutii bancare si de invatamant. Proprietatea dispune de o buna vizibilitate, dar si de trafic auto si pietonal intens.
Proprietatea este formata din teren in suprafata exclusiva de 1045 mp si cladire cu regim de inaltime S+P+7E. Proprietatea beneficiaza de electricitate, apa, canalizare si gaze naturale.
Structura de rezistenta este din diafragme, cadre si plansee din beton armat. Tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu cu geam stratificat, iar tamplaria interioara este mixta, din lemn, PVC sau aluminiu. Peretii interiori sunt din caramida, finisati cu tencuieli driscuite, gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, exceptie facand peretii din grupurile sanitare care sunt partial placati cu faianta. Pardoselile sunt placate cu marmura in holuri, iar in zona de birouri sunt acoperite cu mocheta sau cu parchet masiv.
Valoarea bunurilor mobile aflate in incinta imobilului nu este inclusa in pret. Tranzactia de vanzare a acestei proprietati implica si inchirierea unei suprafete de catre BCR.
Suprafata totala construita: 4.371,91 mp

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi