Domeniu turistic de elita/4 stele-1270 Ha-HOLBINA

Dunavăţu-de-Jos - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


14.841.600 RON
3.487.218 USD
3.000.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Suprafaţă totală proprietate:17.189 mp
  • Regim înălţime:P+1E
  • An construcţie:2014
  • Suprafaţă teren:285215 mp

Specificaţii

Complexul Turistic Holbina, amenajat la inalte standarde de calitate si confort, este situat in inima Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" (Patrimoniu mondial UNESCO), la varsarea canalului de Centura in lacul Razim prin Golful cu acelasi nume: Golful Holbina, si la aprox. 30 km de Dunavatu de Jos, ultima localitate lasata in urma salbaticiei pure traversate pana la locatie, a canalelor si lacurilor bogate in flora si fauna.
Complexul, ramas in prezent una dintre singurele locatii din Delta Dunarii care pastreaza in conditii extraordinare echilibrul ecosistemului specific Rezervatiei, se intinde pe o suprafata de 1.270 ha, amenajata cu canale interioare (suprafata construita 129.154 mp) si inchisa/delimitata de exterior prin diguri perimetrale cu o lungime totala de aproximativ 13 km (suprafata construita 149.128 mp).
Complexul are o capacitate totala de cazare de 58 locuri pentru turisti (clasificate cu 4 margarete) si 24 locuri pentru personal si dispune de un restaurant cu 60 locuri (clasificat cu 4 stele) si o cantina pentru personal cu 20 locuri. La acestea se adauga 6 rulote elegante, complet echipate si alimentate la utilitatile bazei, care pot acomoda alti circa 20 de turisti. Complexul ofera: 2 piscine si jacuzzi, debarcadere, un heliport, 2 pavilioane pentru organizarea de evenimente, cladiri administrative si de intretinere dar si o pista de biciclete amenajata pe intreaga lungime a digurilor perimetrale (13 km).
Activele imobile - constructii in proprietate exclusiva, intabulate in Cartea Funciara (cu un un drept corelativ de folosinta si administrare asupra terenului de sub constructii), includ 13 cladiri/constructii constituind Complexul Holbina: (suprafata de teren ocupata de construcii: 2.796 mp + platforma de exploatare: 4.137 mp din total suprafata teren 17.189 mp amenajata cu alei, cai de acces, pontoane si spatii verzi.
La Holbina, unde contrastul dintre salbaticia cadrului natural si luxul oferit de Complexul Turistic in sine este cu adevarat coplesitor, oaspetii se regasesc in larga paleta de activitati oferite si de ceea ce inseamna un sejur cu adevarat deosebit: activitati de pescuit sportiv de tip catch & realease (cu predilectie la rapitor, stiuca fiind tinta cea mai importanta a pescarilor amatori si sportivi, chiar profesionisti, asa cum se intampla si in cadrul concursului cu larga participare internationala, WORLD CUP PIKEMASTER CHALLENGE, aflat anul acesta la a 4a editie organizata aici), birdwatching, explorarea imprejurimilor cu barca, yacht-ul, hidrobicicleta sau caiac-ul, excursii cu salupa in imprejurimi, catre Marea Neagra, Gura Portitei-Lacul Razim sau Sfantul Gheorghe.
Pentru desfasurarea activitatilor comerciale (turism si pescuit recreativ-sportiv), societatea detine toate avizele si autorizatiile necesare (autorizatii gospodarire a apelor, autorizatii mediu, autorizatii functionare, documente inregistrare sanitar-veterinara, inregistrare in Registrul operatorilor de date cu caracter personal).


Nr terase: 7
Nr grupuri sanitare: 35
Suprafata construita: 17189 mp
Nr incaperi: 33
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa)

pretvanzare: 3000000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 174.53
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi