Exclusiv REMAX Central, comision 0, hala 528 mp zona CET

Braşov, zona Centură - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


850.644 RON
192.275 USD
178.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Logistica
  • Suprafaţă totală clădiri:528 mp
  • Nr. locuri parcare:10
  • An construcţie:1991
  • Suprafaţă teren:945 mp

Specificaţii

RE/MAX Central va propune spre vanzare in un spatiu industrial, situat in zona CET, pe strada Timis Sec, la aproximativ 200 m de centura Timis si 2 km de ocolitoarea Brasov.
Ansamblul industrial este compus din teren cu suprafata totala de 800 mp, hala cu suprafata utila de 528 mp si este este compus din zona de hala, birouri, vestiare, dusuri, grupuri sanitare si anexe.
Constructia este realiazata din stalpi si grinzi metalice, pereti din boltari, pardoseala din beton elicopterizata la hala.
Inaltimea halei in interior este de 5.4 ml la coama si 4.5 ml la streasina, o inaltime ideala atat pentru activitati de productie cat si depozitare. Din punct de vedere al utilitatilor, constructia dispune de curent trifazic cu putere intalata de 180 kW, apa , canalizare, incalzirea este asigurata prin tuburi radiante in hala si CT pe gaz pentru birouri.
Hala este dotata cu geamuri din tamplarie PVC, usa metalica pentru acces pietonal si doua usi rulante industriale de acces, astfel se poate organiza in interior un circuit specific multor activitati industriale.
In exteriorul halei regasim o zona de platforma betonata folosita pentru acces marfa si loc de parcare pentru angajati/colaboratori.
Pozitia este ideala atat pentru angajati cat si pentru colaboratori, exista mijloace de transport in comun si acces rapid spre centru sau celelalte zone a orasului.


Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 584 mp
Nr incaperi: 7
Pret negociabil
Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Alte caracteristici - Acces (TIR)

pretvanzare: 178000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 337.12
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi