Spatiu industrial - IMGB (Soseaua Berceni) - teren 4.786 mp

Bucureşti, zona Metalurgiei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


4.211.088 RON
987.452 USD
851.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Logistica
  • Suprafaţă totală clădiri:1.100 mp
  • Nr. locuri parcare:30
  • An construcţie:1980
  • Suprafaţă teren:4786 mp

Specificaţii

Terenul in suprafata de 4786 mp, este situat in zona Metalurgiei, in incinta IMGB, si reprezinta o oportunitate de investitie pentru orice client care doreste o activitate de productie, depozitare sau logistica.
In Hala se afla urmatoarele spatii:
1. Birouri - cu amprenta la sol de 100,96 mp, suprafata utila de 130 mp, construita in 1990, cu structura si inchideri din beton armat, plansee din beton armat, invelitoare tabla Lindab, pardoseala din gresie pe holuri si la grupurile sanitare, mocheta si linoleum in rest, tamplarie pvc cu geam termopan, tencuieli si zugraveli lavabile;
2. Hala (fabrica de mobila) - cu suprafata totala construita de 219,84 mp - constructie renovata, ce cuprinde si tabloul de automatizare, cu structura si inchideri din beton armat, plansee din beton armat, invelitoare tabla, pardoseala antiex, tamplarie metalica, tencuieli si zugraveli lavabile, vopsitorii la tamplaria metalica, instalatii electrice de forta si de iluminat fluorescent antiex, instalatii de avertizare incendii, instalatii de incalzire centrala cu corpuri metalice; hala de generare acetilena are o inaltime medie de 7,70 m si cuprinde instalatiile specifice de generare acetilena cu monorai; alaturat exista depozitul de slam, subteran cu instalatiile de pompe necesare procesului tehnologic si un corp de cladire cu inaltimea de 3,40 m, alipit pe doua laturi, unde sunt amplasate tablourile de comanda, birouri, laborator, camera compresor, camera depozit si grupuri sanitare.
3. Depozit - constructie parter, cu suprafata desfasurata de 153,68 mp cu fundatie beton, structura metalica si panouri tip sandvich, invelitoare panouri tip sandvich, pardoseala beton mozaicat, tamplarie pvc cu geam termopan.
Toata cladirea este prevazuta cu rampa - constructie renovata, tip parter cu rampa, formata din 3 compartimentari, sala purificare si uscare - joasa presiune, compartiment de purificare si uscare - inalta. Constructia are fundatii beton, structura beton armat, tencuieli interioare driscuite pe rabit, termoizolatii si hidroizolatii, zugraveli exterioare si interioare lavabile, pardoseala antiex, inclusiv rampa, instalatii apa - canal si incalzire centrala cu corpuri metalice, instalatii electrice de forta si de iluminat fluorescent antiex, tamplarie metalica - otel profilat, ventilatie mecanica, instalatii de avertizare incendii, peretii exeteriori laterali sunt camasuiti pe ambele fete cu tencuiala armata de aproximativ 6 cm grosime. Inaltimea obiectivului este de 4 m.
La hala se poate face o extindere.
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne apelati.


Nr terase: 2
Nr grupuri sanitare: 6
Suprafata construita: 1200 mp
Nr incaperi: 8
Pret negociabil
Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Alte caracteristici - Acces (TIR)

pretvanzare: 851000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 773.64
monedavanzaremp: EUR
pretinchiriere: 3300
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 3
monedainchiriereunitar: EUR

Pret inchiriere: 3300 EUR / luna, 3 EUR/ mp / luna
Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi