Vanzare Spatiu Comercial/Industrial 317 MP Investitie/Utilizare Proprie TITAN

Bucuresti, Sector 3, zona Titan - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


595.238 RON
137.780 USD
125.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Productie/Servicii
  • Denumire imobil:Spatiu Industrial
  • Nr. niveluri:4
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:1973
  • Structură rezistenţă:Beton
  • Grad ocupare clădire:95 %

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

Ce face dintr-un spațiu comercial/industrial alegerea perfectă pentru sediul afacerii tale? Să fie poziționarea? Sau poate fi accesibilitatea și accesul ușor la mijloacele de transport.Bineînțeles că toate acestea sunt puncte în plus, însă adevărata cheie la răspunsul tău este atmosfera pe care o răspândește spațiul.De aceea îți prezentăm un spațiu comercial/Industrial cu totul diferit față de ce ai mai întâlnit până acum. Departe de caracterul închis al spațiilor obișnuite, departe de monotonia cu care spațiile comerciale/Industriale sunt proiectate, acest spațiu îți oferă o oază de lumină naturală, care îți va menține întotdeauna atitudinea fresh necesară pentru administrarea eficientă a unei afaceri. Menține-ți angajații motivați și conferă-le o stare de bine de fiecare dată când ajung la locul de muncă, oferindu-le un birou exclusiv,dotat cu 4 grupuri sanitare,2 vestiare,multiple aparate de aer condiționat, poziționate perfect pentru a păstra la nivel optim temperatura spațiului. Stim cu toții că mințile creative tind să încingă atmosfera, nu? Ei bine, în acest spațiu axat pe o compartimentare OPEN SPACE, cu un tavan înalt de aproximativ 5 metri, mințile creative vor fi încurajate să-și tureze rotițele pentru a deveni mai productive, fără a întâmpina stres sau senzații de epuizare. De ce? Tocmai pentru că spațiul este special gândit pentru a se bucura întreaga zi de razele îmbietoare ale soarelui,iar geamurile termopan și pereții de beton sunt punctele cheie în menținerea atmosferei răcoroase pe timp de vară.Așadar, cum îți sună achiziția a 317mp utili, dotați cu toate utilitățile necesare (apă,canalizare, climatizare, curent, gaz și internet), dar mai ales caracterizat de apropierea față de natură și liniște? Spațiul este plasat la etajul 4 într-o clădire P+4E, departe de zumzetul
traficului prezent la spațiile de la parter. Lumina naturală îți va oferi o adevărată oază de liniște și un mediu perfect pentru dezvoltarea personală și profesională a angajaților tăi.Creează-le un mediu de muncă așa cum au visat întotdeauna, iar bucuria lor se va reflecta în final tot în beneficii multiple pentru tine și afacerea ta, datorită creșterii productivității și influențării pozitive a angajaților.

Va prezint oportunitatea cumpararii unui spatiu deosebit situat la etajul 4 intr-o cladire cu regim de inaltime P+4E,va recomand ca utilizare imobil :investitie sau utilizare proprie avand ca si destinatie - Spatiu Productie/Depozitare/Showroom prezentare/Birouri.

Imobilul este amplasat in zona de Est a Capitalei,se afla in apropiere de zona 1 Decembrie,Trapezului si Theodor Pallady ,dispune de 2 locuri de parcare exclusive spatiului,acces usor la mijloacele de transport: Statie Metrou - 1 Decembrie 1918 (distanta 5-7 minute),alte mijloace de transport(distanta 2-3 minute).

Caracteristici:Finalizare constructie cladire: 1973 ;Regim inaltime : P+4E ;Stare buna; Cladirea este conceputa si construita din beton armat+stalpi de rezistenta;terasa cladirii este hidroizolata recent ;Suprafata utila: 317 MP UTILI ;Compartimentare de tip :OPEN SPACE

Dotari:4 Grupuri Sanitare,2 Vestiare,2 Dusuri,5 aparate de aer conditionat,lift marfa,lift persoane,gresie,retea de internet,geamuri termopan,energie electrica trifazata,posibilitate bransare gaz,tavan inalt de aproximativ de 5 metri,acces direct la liftul de marfa capacitate (3 Tone).

Acces Servicii:Scoli,gradinite, spatii comerciale,restaurante,sali de fitness,spitale,clinici private.

Pret vanzare : 125.000 Euro +TVA (394 Euro/MP)

Agentie: ARES Advanced Real Estate Services
Director Vanzari :ARES Marius Bogdan

SALE OF COMMERCIAL/INDUSTRIAL 317 SQM SPACE FOR INVESTMENT/OWN USE TITAN

*EXCLUSIVE representation

Please find hereinbelow the opportunity to purchase a special space located at the 4 th floor in a building with a height regime of Groundfloor+4Floors, my recommendation is to use the immovable asset as follows: investment or own use having as its destination Production/Storage/Showroom Presentation/ Office Space.

The immovable asset is located in the Eastern side of Bucharest, close to the neighborhoods of 1 Decembrie,Trapezului and Theodor Pallady, it has 3 parking spaces solely for the space users, easy access to the transportation
means: Subway station - 1 Decembrie 1918 (distance 5-7 minutes), other transportation means (distance 2-3 minutes).

Characteristics: Completion of building construction: 1973; Height Regime: Groundfloor+4Floors; Good condition;
The building is designed and built out of reinforced concrete + strength pillars; the terrace of the building is recently
waterproofed; Useful surface: 317 USEFUL SQM; Compartmenting type :OPEN SPACE
Equipment: 4 bathrooms, 2 lockers, 2 Showers, 5 air conditioners, freight elevator, passenger elevator, floor tiles,internet network, double pane glass windows, three-phase electric power, possibility for gas connection, high ceiling of approximately 5 meters, direct access to the freight elevator capacity (3 ton).

Utilities: Water, Sewage, Electric power, Gas, Heat, Air-conditioning.

Access to services: schools, kindergartens, commercial spaces, restaurants, fitness halls, hospitals, private practices.

Space Type: Separate building
Number of kitchens 1
Parking spaces 2/Paid parking

Other characteristics
 Access: Freight, Car, Passenger,
 Roof: Terrace,
 Destination: Office, Production Hall, Storage, Logistics, Storage/Production,
 Placement: Open space,
 Equipment: Internet, Telephone, Freight Elevator, Air Conditioning, Passenger Elevator,
 Windows: PVC double glazed window panes,
 Heating: Air Conditioning, Convectors, Forced Conversion Air Heaters
 Materials: Reinforced Concrete,
 Furnishing: Unfurnished,
 Walls: Washable
 Platforms: Reinforced Concrete, Concrete,
 Floors: Floor tiles,
 Services: Administration, Magnetic card access, Separate metering,
 Finishing Stage: Completed,
 Streets: Asphalted,
 Structure: Concrete,
 Doors: PVC,
 Utilities: Electric Power, Three-phase Power, Water, Sewage, Gas, Telephone, Internet.

Sale price: EUR 125.000 +VAT (EUR 394/SQM)

Agency:ARES Advanced Real Estate Services
Sales Manager:ARES Marius Bogdan

Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate

Acces: Cale rutiera

Dotari: Lift

Localizare şi împrejurimi