Exclusiv ansamblu industrial unic pe piata clujeana, 23939mp

Cluj-Napoca, zona Nord-Vest - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


4.562.470 RON
1.026.150 USD
950.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Detalii

Caracteristici

  • Tip imobil:Logistica
  • Suprafaţă totală clădiri:4.359 mp
  • An construcţie:1970
  • Suprafaţă teren:23939 mp

Specificaţii

RE/MAX Grup de Lux va prezinta spre vanzare un ansamblu industrial unic pe segmentul spatiilor industriale. Proprietatea este pozitionata la aproximativ 10 km de Cluj-Napoca, iesirea inspre axa Zalau-Satu-Mare, la o distanta de aproximativ de 3km fata de accesul pe Autostrada Transilvania.
Suprafata totala de teren este de de 22939 mp si constructii industriale cu suprafata totala de 4359,8 mp.
Proprietatea este complet securizata, este ingradita, accesul pentru traficul greu realizandu-se prin doua porti de acces cu latimea de 8m
In interiorul proprietatii regasim hale industriale, cladire administrativa si o zona dedicata pentru locuinte de serviciu/protocol.
Halele industriale sunt constructie solida, pardoseala din ciment elicopterizat, specific traficului industrial. Suprafetele halelor este intre 210mp si 750mp. Inaltimea halelor variaza incepand de la 3m pana la 6m.Cladirile industriale sunt prevazute cu usi sectionale. Din suprafata libera de teren, aproximativ 5000mp este platforma betonata pentru trafic greu si locuri de parcare.
Aproximativ in zona centrala a proprietatii este pozitionata cladirea administrativa, foarte usor accessibila din orice zona de hala.
In interiorul proprietatii regasim si o zona speciala alocata pentru apartamente de locuit/protocol. Una dintre halele existente a fost tranformata in zona de locuit/protocol, suprafata rezultata este de peste 300mp. Tot in aceasta zona regasim si o piscina moderna inconjurata de o zona verde cu sistem de irigatii, suprafata totala a acestei zone este de 4500mp.
Din punct de vedere tehnic este foarte important de retinut existenta unui post trafo propriu de 630kw si un tablou de energie retroactiva. Apa necesara activitatilor din incinta este asigurata din sursa proprie, iar canalizarea este suplimentata prin fosa septica.Incalzirea imobilelor este realizata prin intermediul a trei centrale cu combustibil solid (lemn si rumegus).
Proprietatea este autorizata PSI, indeplinand astfel toate cerintele specifice obtinerii autorizarii. Regasim bazine colectoare apa, sistem antiincendiu, alarma. In momentul de fata sunt foarte putine proprietati autorizate PSI, este un avantaj major al acestei proprietati.
Este o proprietate unica pe segmentul industrial.In momentul de fata in zona Clujului sunt de vanzare un numar foarte redus de proprietati industrial. Un alt aspect foarte important al proprietatilor listate este situatia juridica.Proprietatea propusa de noi pentru vanzare din punct de vedere juridic este impecabila, proprietatea si cladirile se regasesc in CF-uri individuale.
In momentul de fata proprietarul desfasoara activitate de productie pe segmentul prelucrarii lemnului.Din punct de vedere al productiei,existenta unui post trafo rezolva cea mai costisitoare investitie legata de puterea de curent.


Suprafata construita: 4359 mp
Pret negociabil
Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate,Betonate); Mijloace de transport; Iluminat stradal
Alte caracteristici - Acces (TIR)

pretvanzare: 950000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 217.94
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi