ID Anunt: #XA3S0400H

imobiliare.ro

Proprietate industriala de vanzare in Dej

Dej, zona Nord - Hartă
Actualizat în 11.02.2021
Preţ necomunicat
Proprietate industriala de vanzare in Dej - imaginea 1
Spatiu industrial de vanzare in Dej, Nord, Tip imobil: Productie/Servicii, Suprafata utila: 2.847 mp, Suprafata teren: 3636 mp
Vezi galeria

Caracteristici

  • Tip imobil:Productie/Servicii
  • Denumire imobil:Proprietate industriala de vanzare in Dej
  • Suprafaţă totală:2.847 mp
  • Suprafaţă teren:3636 mp

Specificaţii

Cushman & Wakefield Echinox oferă spre vânzare o proprietate formată din două terenuri separate de drum, primul având o suprafață de 240 mp, fără construcții existente și al doilea cu o suprafață de 3.636 mp și două hale industriale: o stație electrică pe o suprafața construită de 556 mp și o platformă de sinteză separată cu o suprafață de 2.291 mp.
Proprietatea cu destinație industrială este situată în zona industrială de nord a orașului Dej, la o distanță aproximativă de 850 m față de strada Bistriței, având acces la Drumul European E58, care face legătură cu Austria, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova și Rusia. Accesul către teren se face pe drumuri publice din patru direcții și de pe teritoriul fostei platforme a Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej.
Proprietatea este conectată la toate utilitățile publice: electricitate, gaze, apă și canalizare și este mărginită de o firma de dezmembrări auto, o firma de prelucrare a lemnului / ferăstrău, o antenă gsm și un teren liber. Terenul are formă neregulată și este plat.
Spațiul generos și bine compartimentat al proprietății industriale o recomandă pentru un spectru larg de activități, fiind o oportunitate de investiții într-o zona cu potențial din România.
Mai multe detalii aflați la colega noastră Alecsandra Atanasiu.

Localizare şi împrejurimi