Exclusivitate, hala 234mp, teren total 320mp, randament foarte bun

Floreşti - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


433.127 RON
103.562 USD
88.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Logistica
  • Suprafaţă totală clădiri:234 mp
  • Suprafaţă teren:320 mp

Specificaţii

RE/MAX Infinity va propune spre vanzare in regim de exclusivitate o hala cu suprafata construita de 234mp, pozitionata pe un teren de 320mp.
Majoritatea halelor existente pe piata sunt suprafete de minim 500mp. Suprafetele mai mici de 500mp rezulta in urma unor compartimentari.
Sunt totusi cazuri cand exista hale independente de suprafete mici. Asa este cazul acestei oferte, suprafata construita a halei este de 234mp, terenul total este de 320mp. In fata halei exista o platforma betonata de aproximativ 80mp, ideala pentru locuri de parcare sau manevra.
Constructia este din structura de beton, pereti inchizatori din constructie solida, racordata la utilitati.
Fiind o suprafata mica, inchirierea unei asemenea suprafete se realizeaza in timp foarte scurt.In momentul de fata, hala este inchiriata, exista posibilitatea de a prelua actualul contract de inchiriere sau se poate rezilia in 30 de zile.
Deasemenea este ideala si pentru activitate de depozitare sau productie, imobilul este situat intr-o zona industriala de traditie, cu diverse activitati pe segmentul depozitare sau productie.
Un alt aspect foarte important este din punct de vedere investional, in momentul de fata hala este inchiriata pentru o chirie lunara de 700 euro, rezultand un randament investional foarte bun pentru tipul acesta de imobil comercial.
Pozitionata intr-o zona industriala de traditie si aproximativ la o distanta de 3km fata de nodul de autostrada, hala dispune de acces facil atat pentru traficul greu cat si pentru colaboratori/angajati.


Suprafata construita: 234 mp
Nr incaperi: 1
Pret negociabil
Alte detalii zona - Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)
Alte caracteristici - Acces (TIR)

pretvanzare: 88000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 376.07
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi