Spatiu comercial prezentare/reprezentanta de vanzare sau de inchiriat

Galati, zona Sud-Vest - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.584.100 RON
831.481 USD
750.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Depozitare
  • Denumire imobil:Spatiu comercial prezentare/reprezentanta de vanza
  • Suprafaţă teren:4694 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Agentia imobiliara Real Invest va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE o proprietate materializata printr-un spatiu industrial situat pe Soseaua de Centura a orasului Galati. Imobilul are o suprafata construita de 1532 mp si o suprafata desfasurata de 1907 mp din care 1050 mp reprezinta suprafata showroom-ului iar 545 mp reprezinta suprafata spatiului de depozitare. Constructia este finalizata in anul 2011 si se desfasoara pe un teren in suprafata totala de 4694 mp cu o deschidere la strada de 22 ml. Inaltimea imobilului la interior este de 7 ml insa constructia prezinta si un etaj interior de 3 ml inaltime, construit din beton usor. Fatada constructiei este din geam termopan, constructia include stalpi metalici incastrati in fundatii izolate de beton armat, pereti din panouri tip sandwich si acoperis din ferme si pane metalice cu invelitoare din panouri tip sandwich. Incalzirea se realizeaza cu gaze naturale prin 6 tuburi radiante tip SCHWANK, iar birourile cu centrala cu doua calorifere. Racirea se realizeaza cu ajutorul a 5 aparate de aer condtionat. Constructia este dotata cu doua toalete, una in showroom si una in magazie. Iluminatul se realizeaza cu neoane. Lumina naturala interioara este asigurata de prezenta panourilor transparente din acoperis.
Imobilul dispune de apa curenta, fosa septica, curent trifazic, centrala proprie pe gaz, alarma si supraveghere video si acces stradal la Centura Galatiului.
Ca si destinatie spatiul poate fi utilizat ca spatiu de productie / depozitare / comert/ servicii / birouri. Imobilul se poate si inchiria pentru o chirie lunara de 7500 euro.

Localizare şi împrejurimi