Crama de vinificatie cu echipamente complete ,podgorie si casa oaspeti

Drăgăşani, zona Periferie - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


8.774.100 RON
2.187.073 USD
1.800.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Depozitare
  • Suprafaţă totală clădiri:650 mp
  • An construcţie:2014
  • Suprafaţă teren:148000 mp

Specificaţii

Oportunitatea unica de business pe care dorim sa o prezentam consta in vanzarea unui domeniu cu o suprafata totala de 14,5 ha din care suprafata viticola productiva plantata cu soiuri de vita nobila este de 7 ha .
Locatia domeniului este in arealul viticol al Dealurilor Olteniei , zona Dragasani , in vecinatatea unor domenii si podgorii de renume in doemniul viticol.
Proiectul si plantarea podgoriei a fost realizata in 2012 , prima productie de struguri a fost obtinuta in 2015 iar prima productia de vin realizata in 2016 cu tehnologie de ultima generatie a permis obtinerea unui brand de vin de clasa premium .
Domeniul include o crama de vinificatie noua dotata complet cu echipamente si tehnologii moderne , spatiu si echipamente de imbuteliere , spatiu depozitare si administrativ , cat si zona de degustari completata de o terasa generoasa.
In cadrul domeniului se gaseste si casa de oaspeti , o constructie noua dotata la nivel de 5 stele precum si spatiu de cazare pentru personal .
Amplasarea pitoreasca pe colinele Dragasanilor cu vedere panoramica catre raul Olt , nivelul viticol inalt al zonei , dotarile complete ale cramei si casei de oaspeti precum si posibilitatea dezvoltarii afacerii prin activitati conexe fac din aceasta afacere o oportunitate speciala de investitie


Nr terase: 3
Nr grupuri sanitare: 9
Suprafata construita: 800 mp
Nr incaperi: 10
Pret negociabil
Alte detalii zona - Amenajare strazi (Pietruite,Betonate); Mijloace de transport
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa)
Alte caracteristici - Acces (TIR)

pretvanzare: 1800000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 2769.23
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi