Vanzare Constructii si teren 14.788mp in Com. Vadu Crisului, Jud. Bihor

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


61.352 EUR
73.206 USD
299.588

RON

Comision 0% cumpărător
14788 mp | intravilan | constructii

Detalii

Constructii si teren aferent - în suprafață de 14.788 mp - situat in satul Birtin, (vis- à-vis de gara CF Vadu-Crisului), com. Vadu Crisului, jud. Bihor.


Bunul de mai sus va fi vandut adjudecatarilor libere de sarcini, iar preturile nu contin TVA.


Toți cei care pretind un drept asupra imobilelor scoase la licitație să anunțe în scris lichidatorul judiciar înainte de data stabilită de vânzare.


Oferta minima acceptata: 251.755 lei + TVA, conform hotărârii Adunării Creditorilor din data de 27.02.2020.


Termenul de depunere a ofertelor: 23.08.2020.


Negocierea directă începe cu potenţialii cumpărători care au depus pana la termenul de 23.08.2020 urmatoarele documente:


- O of...Citeşte mai mult


- Dovada depunerii garanţiei de participare în contul falitei, respectiv 10% din prețul mentionat in Publicatia de vanzare.


- Documente care certifică identitatea şi calitatea ofertantului şi a reprezentantului acestuia:


Pentru persoane juridice: certificatul de înregistrare (copie), certificatul constatator (nu mai vechi de 30 zile) de la registrul comerţului, în copie sau original, care să ateste situaţia juridică a societăţii şi reprezentanţii legali, delegaţia acordată persoanei care reprezintă ofertantul persoană juridică la licitaţie;


Pentru persoane fizice: actul de identitate în original, iar pentru împuterniciţii acestora este obligatorie procură specială notarială;


Vizionarea bunurilor se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora termenului până la care pot fi înregistrate oferte de cumpărare.


Proprietate cu destinatie industriala, reprezentand o fosta baza de receptie cereale, in a carei hala de depozitare a fost amenajat un amplasament de industrie alimentara.


Terenul aferent amplasamentului este un teren situat în intravilanul comunei Vadu Crişului, sat Birtin, zona gării CF Vadu Crişului. Localitatea Birtin este situată la cca. 55 km faţă de mun. Oradea, lateral de drumul european E60 (distanţa până la E 60 este de cca 5km).


Zona este situată la intrare în sat, dinspre şosea, la intrare in perimetrul construit al satului.


Vecinătăţile imediate sunt formate din proprietăţi (terenuri) cu destinaţie agricolă, precum şi linia CF. Proprietatea este amplasată vis-a-vis de gara CF Vadu-Crişului, peste linia de cale ferata.


2. Amplasamentul împrejmuit în cadrul căreia se află parcelele de teren evaluat are o formă neregulata, asimilata cu un poligon neregulat, cu acces din coltul sud - est.


Amplasamentul este racordat la următoarele reţele utilitare şi edilitare:


- racord la reţeaua electrică de iluminat şi forţă


- racord la reţeaua de apă


- acoperire GSM bună pentru toate cele trei reţele


3. Fundaţie din beton, structura de rezistenţă zidărie din cărămidă, închidere şi compartimentare din zidărie din cărămidă Planşeu din beton armat, acoperiş tip terasă circulabilă. Tâmplărie exterioare şi interioare sunt din lemn, cu geamuri simple, zugrăveli interioare şi exterioare sunt simple. Pardoseli ciment.


Starea tehnică generală a construcţiei degradată, nivel de finisaj inferior.

Caracteristici

 • Suprafaţă teren:14788 mp
 • Tip teren:constructii
 • Clasificare teren:intravilan
 • Construcţie pe teren:Da

Specificaţii

Utilităţi

 • Apa
 • Curent

Alte detalii zonă

 • Amenajare strazi: asfaltate

  Vecinătăţi

  Gara Vadu Crisului

Localizare şi împrejurimi