Teren pentru casa langa Bucuresti, cu utilitati, drum si parc privat

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


115.996 RON
28.892 USD
23.800

EUR

290 RON
72 USD
59,5

EUR

/ mp
Comision 0% cumpărător
400 mp | f.s. 25 m | intravilan | constructii

Detalii

SATUL OLANDEZ

PARCELE DE TEREN PENTRU CASE

CU UTILITĂŢI, ECHITAŢIE ŞI PARC PRIVAT, LÂNGĂ BUCUREŞTI

Lângă Bucureşti există o comunitate de vecini buni, de prieteni, de oameni care cunosc valorile vieţii frumoase, într-o oază de sănătate şi veselie. Proprietarii de teren din SATUL OLANDEZ se bucură de avantaje unice: un uriaş parc privat, echitaţie, microfermă, zone de joacă, de picnic şi de sport, intimitate. Complexul rezidenţial SATUL OLANDEZ se dezvoltă frumos şi rapid.

Fiecare familie proprietară îşi construieşte casa visurilor, în regie proprie. Fiecare parcelă are propriile utilităţi: curent electric, gaz, ...Citeşte mai mult

Complexul SATUL OLANDEZ are P.U.Z. (plan de urbanism zonal) aprobat, care stabileşte retragerile şi alinierea caselor, P.O.T maxim 40%, CUT maxim 1,6 (adică din 400 m2 se poate construi până la 160 m2, casa maxim P+2). Nu se pot face construcţii în scopuri care ar deranja sau ar polua (ex. hale de producţie, crescătorii etc.).

SATUL OLANDEZ e la 7 km de Centura Bucureşti, aproape de Militari, Chiajna şi Chitila. Are toate avantajele locuirii urbane, dar beneficiază şi de aer curat, parc, libertate. În apropiere se află şcoli, grădiniţe, restaurante, supermaket-uri, parcuri, fără a fi neapărat necesar transportul cu maşina. Există staţie de autobuze şi microbuze care fac legătura cu zone din Bucureşti, la intervale rapide, la distanţă de circa 400 m.

SATUL OLANDEZ îşi are numele de la parcul amenajat peisagistic al complexului, de 15.000 m2 şi de la râurile cu maluri amenajate împotriva inundaţiilor, din vecinătate. Pe o parte este râul Dâmboviţa, care alimentează Lacul Morii, rezerva de apă potabilă a Bucureştiului, amenajat cu maluri înalte de către Apele Române, în 2019, pe cealalta parte este canalul de irigare pentru gazon, unde se poate pescui.

Preţul este de 20.000 EUR (+TVA)/ parcelă de 400 m2 şi include cota privată de drum şi utilităţile. La achiziţia a două parcele preţul este 39.500 EUR (+TVA)/ 800 m2.


AVANTAJE

Terenul: Parcele de teren de 400 sau 800 m2, cu utilităţi complete, trase la fiecare parcelă şi cu drum privat, incluse în preţ. Teren plan, nivelat, gazonat. Comunitate civilizată. Complex rezidenţial modern, în dezvoltare rapidă. Fiecare familie construieşte în regie proprie casa visată. Complexul SATUL OLANDEZ este întreţinut peisagistic, curăţat, deszăpezit de firma Rulouri de Gazon SRL.

Facilităţi: Complexul are un parc amenajat peisagistic, matur, cu arbori, alei, banci, locuri de joacă, peluze, locuri de picnic, doar pentru proprietari. Centrul de echitaţie LA GAZON şi microferma FERMA PEDAGOGICĂ sunt învecinate. Este posibilă aprovizionarea cu produse bio, proaspete, de fermă. Livezi şi grădini de legume. În zonă există constructori pricepuţi, bone, menajere, personal de întreţinere.


AMPLASARE

La 7 km de Centura Bucureşti, într-o zonă superbă, liniştită, cu aer curat şi vegetaţie bogată, între Joiţa (sat Bâcu) şi Săbăreni, pe DN143A. Repere: Chiajna, Dragomireşti, Bolintin, Chitila, Buftea. La 1,5 km se construieşte noua centură, tronsonul Bucureşti Nord.

Adresa poştală: SATUL OLANDEZ, comuna Joiţa, sat Bâcu, strada Săbareni nr. 48, cod 087157

Distanţă până la:

- 1. supermarket Mega Image: 1,2 km

- 2. staţiile de autobuz/ microbuz: 0,7 km

- 3. fast food/ magazine mici: 0,5 km

- 4. şcoală/ grădiniţă: 1,5 km

- 5. liceu: 6 km

- 6. Galeriile Comerciale Militari, Metro, Auchan: 8 km

- 7. Aeroport Otopeni: 25 km

- 8. Piaţa Unirii: 21 km

Caracteristici

 • Suprafaţă teren:400 mp
 • Front stradal:25 m
 • Nr. fronturi:2
 • Lăţime drum acces:7 m
 • Înclinaţie teren:0.6° (1%)
 • Tip teren:constructii
 • Clasificare teren:intravilan
 • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Alte detalii zonă

 • Amenajare strazi: asfaltate, pietruite
 • Mijloace de transport
 • Iluminat stradal

Localizare şi împrejurimi