Teren cu deschidere de 1500 m la lac pentru dezvoltari imobiliare exclusiviste

Tancabesti - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


11.932.250 RON
2.764.719 USD
2.500.000

EUR

Caracteristici

  • Clasificare teren:intravilan
  • Destinaţie recomandată:Rezidential
  • Nume proprietate:Teren cu deschidere la lac pentru dezvoltare rezid

Specificaţii

Terenul este intravilan la 20 de minute de zona de nord a Bucurestiului, are o deschidere de 1500 m la lac Tancabesti-Snagov, front stradal mare, drumuri acces si toate utilitatile: apa (foraj), energie electrica, gaz, statie epurare.

Proprietatea are avantajul existentei izvoarelor de ape termale din zona, care inseamna o sursa verde de energie si un agent terapeutic sicare face eligibil pentru finantari europene orice proiect de dezvoltare.

Proprietarii au comandat si un studiu de fezabilitate (care include si un plan de afaceri) de la Knight Frank si un studiu ape geotermale, iar datorita pozitiei excelente si fata de Bucuresti si fata de lac sunt 3 tipuri de investitii recomandate pentru aceasta proprietate:

1) Centru de tratament
2) Complex rezidential
3) Centru de evenimente

Pe o parcela de 2,000 mp proprietarul a construit si o vila de 450 mp cu piscina si deschidere la lac, garaj, bucatarie de vara de 60 mp, living si dining, 6 camere tip hotel cu dressing, terasa si baie proprie, 2 bai independente, sistem de securitate. Vila se vinde separat sau impreuna, in functie de termenii negociati.

A fost construita ca punct de plecare si suport pentru o dezvoltare rezidentiala de amploare, dar si ca proprietate independenta cu destinatie de locuinta, casa de weekend sau vila de protocol.

Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate, Canalizare, Acces rutier, Telefon, Cablu

Localizare şi împrejurimi