Imobiliare.ro Finance a premiat un parteneriat de succes în Cluj-Napoca. Cine a obținut diploma de "Top Lead Provider"?

scris de Corina Varlan în categoria Stiri

17 Apr 2024

2 minute

Strânsa colaborare și bunele rezultate obținute de Win Imobiliare alături de Imobiliare.ro Finance au fost premiate în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca.

 

Csapo Szabolcs, Broker/Owner Win Imobiliare, a ridicat diploma pentru "Top Lead Provider" și le-a vorbit celor aproximativ 350 de participanți la conferința dedicată exclusiv jucătorilor din real estate despre ce înseamnă să ai un parteneriat cu un broker de credite profesionist.

 

 

"Ce apreciază cel mai mult echipa noastră în colaborarea cu Imobiliare.ro Finance este în primul rând transparența și în al doilea rând soluțiile aduse pentru rezolvarea problemelor care apar în cazul clienților aflați în situații speciale", a explicat Szabolcs.

 

 

Reprezentantul agenției clujene i-a încurajat, totodată, pe cei din breasla imobiliară să-și completeze paleta de servicii puse la dispoziția clienților oferindu-le și oportunitatea de a-și găsi o soluție de finanțare potrivită pentru a facilita achiziția proprietăților avute în vedere de aceștia.

 

 

"Pe lângă administrarea de proprietăți și intermedierea tranzacțiilor imobiliare, consider că este un pilon foarte important și partea de creditare. Este, de asemenea, important să lucrezi cu cineva care chiar știe ce face, cum spunem și în breasla noastră cu un profesionist. Noi am găsit un partener de încredere în acest sens", a mai spus Csapo Szabolcs.

 

Imobiliare.ro Finance dispune de o rețea națională cu 200 de brokeri de credite cu acces la ofertele disponibile la peste 25 de bănci și instituții financiare. Specialiștii noștri au peste 10 ani de experiență în identificarea celor mai avantajoase condiții de finanțare și au ajutat peste 60.000 de persoane să găsească un credit potrivit. Contactează-i și tu! 

Articole similare

Solicită gratuit o ofertă personalizată pentru creditul potrivit ție

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite pentru clienți conform ordonanței 52/2016

© Realmedia Credit SRL, parte a grupului Imobiliare.ro

Soluționarea Alternativă a Litigiilor Soluționarea online a litigiilor